Blog

Bruidsjurken van (inter)nationale topmerken vanaf maat 46.

Op zoek naar een bruidsjurk? Wij adviseren je graag. In onze blog vind je alvast meer informatie. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze winkel waar we je graag persoonlijk met raad en daad bijstaan.

maak een afspraak
Bruidsjurken vanaf maat 46
Terug naar overzicht

Bruidsjurken in Limburg voor de curvy bruid met een maatje meer

Bruidsjurken in Limburg vinden die de heerlijke troeven van een voller figuur op de juiste manier in de verf weten te zetten, is voor de plus-size bruid een helaas maar al te vaak voorkomend obstakel dat de aanloop naar hun huwelijksdag grondig kan compromitteren, en een moeizaam proces dat hun zelfvertrouwen nodeloos aan diggelen kan slaan. 

Schermafbeelding 2020-01-27 om 09.01.04.png

Bruidsjurken in Limburg die ronde vormen niet links laten liggen, maar net vieren!

Bruidsmodeland te Limburg herkent de beperkte kledingmogelijkheden waarmee volslanke vrouwen jammer genoeg dagelijks in aanraking komen, en wilt deze prachtige vrouwen met name op hun trouwdag niet links laten liggen door zich - zoals de gemiddelde bruidsspeciaalzaak - te houden aan een gelimiteerd aanbod dat enkel en alleen de kleinere maten in kaart brengt. Integendeel, een ruime keuze aan trouwjurken maatje meer te Limburg aanbieden is voor ons topprioriteit!

Daarom zet bruidsmode-speciaalzaak Bruidsmodeland te Lommel zich er warmhartig voor in een assortiment aan plus-size bruidsjurken in Limburg te verzorgen dat komaf maakt met deze hindernissen: Bruidsmodeland is namelijk trotse eigenaar van de grootste showroom voor XL-bruidsjurken in niet alleen Limburg, maar de hele Benelux! Met maar liefst 500m2 aan oppervlakte en meer dan 300 trouwjurken in stock, allen ontworpen én uitgezocht voor de vrouw met een maatje 46 of meer, zijn onze ervaringsdeskundige stylistes volledig uitgerust om u naar hartelust bij te staan in elke stap van uw zoektocht. Want onze meer dan 25 jaar aan ervaring gecombineerd met ons plus-size oogmerk en onuitputtelijke voorraad aan trouwjurken te Limburg, met alles erop en eraan, vormt een gouden formule die de dromen van élke curvy bride waarmaakt.

Bruidsjurken in Limburg voor de plus-size bruid? Wij bieden de meest veelzijdige selectie!

Bij Bruidsmodeland te Limburg brengen we alle mogelijke aspecten, manieren en ideeën waarmee u uw toekomstige huwelijksdag wilt invullen in rekening, gaande van het unieke karakter van uw relatie dat u in de kijker wilt zetten tot een bepaald thema waarmee u uw huwelijksfestiviteiten wilt inkleden, de locatie van uw ceremonie en/of receptie, e.d.: onze opmerkzame en professionele stylistes letten op die details die uzelf misschien in een moment van overweldiging ontglippen, maar wel cruciaal zijn voor een inkleding van uw huwelijksdag die voor u de perfectie benadert. Dit doel kunnen ze optimaal behartigen, niet alleen door hun onovertroffen expertise in het vakgebied van bruidsmode voor de vollere vrouw, maar mede dankzij de rijkdom aan stijlen, modellen, materialen, etc. waaruit onze collectie bestaat. 

Met onze buitengewoon brede selectie aan bruidsmode te Limburg sparen we bij Bruidsmodeland kosten noch moeite om u met de meest optimale ervaring te verwennen. Onze extraordinaire variatie aan modellen (zeemeermin-jurken, baljurken, bohemian trouwjurken, empire, …) en stijlen (klassiek, romantisch, tijdloos, urban, bohemian, …) vormt slechts het prille begin! De bovenstaande pasvormen, stijlen, etc. kunnen immers nog volledig getransformeerd worden door middel van diverse ontwerp-elementen, die we bij Bruidsmodeland eveneens à volonté in huis hebben: een rugdecolleté bijvoorbeeld of een hoge split, een rechte, hartvormige of halter-halslijn, mét of zonder mouwen, met kant, appliqué of borduursel, eenvoudig of bezet met kristallen, kort of lang, … wat uw voorkeur ook wegdraagt, onze bruidsjurken in Limburg hebben het!

weddingstore_2019-10.jpg

In heel Limburg is er voor de volslanke bruid geen ruimer aanbod dan dat van Bruidsmodeland

Wanneer u zich in onze luxueuze bruidsshowroom te Limburg begeeft wordt u niet alleen omringd door een sprookjesachtig spektakel aan legio trouwjurken voor de vrouw met een maatje meer, u vindt op onze vloer ook een massa aan bijpassende bruidsaccessoires terug: sluiers en tiara’s, haartooi-accessoires, bruidslingerie, trouwschoenen, juwelen, …U kan als volslanke bruid dus alles wat u mogelijks nodig heeft aan trouwkledij op één (top)adresje vinden, en dit aan uitzonderlijk zachte prijzen. Bij Bruidsmodeland vindt u immers al een plus-size trouwkleed vanaf de wel zeer democratische prijs van 999 euro!

Bruidsmodeland is met andere woorden een waar paradijsje op aarde voor de XL-bruid, dat wondermooie bruidsmode in Limburg als een van de weinigen nu ook toegankelijk maakt voor de bruid met een voller figuur. Zo maakt ons team van elke pasafspraak een onvergetelijke ervaring, die ongetwijfeld de toon zal zetten voor een fantastische huwelijksdag! Bruidsmodeland is dé place to be in Limburg voor de volslanke bruid, die zich bij ons nooit zal voelen alsof haar curvy figuur restricties met zich meebrengt, maar juist een zegen van formaat is waar ze uitermate fier op mag - neen, moet zijn!

Maak een afspraak met ons

Laat u zich de kans niet ontglippen om ook als volslanke vrouw een ruime keuze aan trouwjurken te Limburg te genieten, en u te laten verwennen door onze warme service en professionele aanpak in een atmosfeer die simpelweg magie uitademt. Exclusieve trouwjurken koopt u bij Bruidsmodeland. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend consult bij een van onze stylistes of spring spontaan binnen. Bij Bruidsmodeland zien we je graag komen!

weddingstore_2019-58.jpg

Chat openen