Blog

Bruidsjurken van (inter)nationale topmerken vanaf maat 46.

Op zoek naar een bruidsjurk? Wij adviseren je graag. In onze blog vind je alvast meer informatie. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze winkel waar we je graag persoonlijk met raad en daad bijstaan.

maak een afspraak
Bruidsjurken vanaf maat 46
Terug naar overzicht

Bruidsjurken vanaf maatje 46 in alle stijlen bij Bruidsmodeland

bruidsmodeland_2018-127.jpg

Exclusieve bruidsjurken vanaf maatje 46 in het uitgebreide aanbod van Bruidsmodeland

Een bruiloft is meer dan passioneel ‘ja, ik wil’ zeggen tegen de liefde van je leven terwijl je op een prachtige plek omringd bent door familie en vrienden, en bestaat voornamelijk uit een intensief proces van plannen en keuzes maken dat aan dit speciale moment voorafgaat. Dit soms hobbelige parcours willen we bij Bruidsmodeland zo aangenaam mogelijk voor u maken, en dat doel kunnen we voornamelijk realiseren door een van de meest spannende fases uit uw bruiloftstraject, namelijk de aankoop van uw huwelijkskleed, niet minder dan memorabel te maken. 

Een onvergetelijke belevenis van het uitkiezen van uw trouwjurk gebeurt als vanzelf in onze showroom te Lommel, die de verbeelding van elke volslanke bruid tart met een exclusief assortiment van meer dan 300 bruidsjurken vanaf maatje 46, samen met talloze andere bruidsartikelen verspreid over een oppervlakte van 500 m2. Denk trouwschoenen, lingerie, sieraden als armbanden en halskettingen, haaraccessoires als tiara’s en haarbanden maar ook huwelijkssluiers, etc. Dit walhalla aan bruidsmode vormt de ultieme omgeving voor de vrouw met een maatje meer, die zich hier naar alle believen zal kunnen verdiepen in XL-bruidsmode zonder zich ongemakkelijk te voelen of alsof er voor haar onvoldoende opties aanwezig zijn. Integendeel! 

Bruidsjurken vanaf maatje 46 aan aanlokkelijke prijzen te verkrijgen bij Bruidsmodeland

Bruidsmodeland verzorgt bruidsjurken vanaf maatje 46, in alle mogelijke modellen, stijlen, kleuren en materialen die er beschikbaar zijn. Gaande van een klassieke tot een uitdagende, speelse jurk, een balkleed tot een A-lijn-model, een jurk met veel tulle of juist volledig in kant, etc: Bruidsmodeland biedt u dit alles en meer. Want buiten bruidskleden verzorgen wij ook de aanvullende trouwartikelen die op uw speciale dag zeker niet ontbreken mogen: lingerie, juwelen, haartooi-accessoires, huwelijkssluiers, bruidsschoenen, etc. Zo kunt u niet alleen uw hele huwelijksoutfit shoppen in één plaats, maar bent u er meteen ook zeker van dat alles perfect bij elkaar past!

bruidsmodeland_2018-161.jpg

bruidsmodeland_2018-270.jpg

Dit alles verzorgen we, rekening houdend met de financiële grenzen die u als klant afbakent voor uw bruidsoutfit: Bij Bruidsmodeland zijn de prijzen van onze bruidsmode op z’n zachtst gezegd aantrekkelijk te noemen, waardoor we in iedere prijscategorie gegarandeerd een droomjurk vinden die niet alleen aan uw persoonlijke wensen als bruid tegemoetkomt, maar zich ook uitstekend leent tot uw budgettaire vereisten. Een huwelijksjurk hoeft immers helemaal niet veel te kosten om jouw prachtige ronde vormen als plus-size bruid te benadrukken of om er spectaculair uit te zien, een waarheid die we onze volslanke bruiden bij Bruidsmodeland zo veel mogelijk willen meegeven! 

Bruidsmodeland: het land waarin bruidsjurken vanaf maatje 46 geen illusie meer zijn!

De belofte van het totaalplaatje waarmee we onze bruiden zo graag verwennen wordt bij Bruidsmodeland erg hoog in het vaandel gedragen, en dus ook vanuit alle mogelijke hoeken ingevuld om u de best mogelijke service te garanderen. Bij Bruidsmodeland kijken onze stylistes er minutieus op toe dat uw bruidsjurk niet alleen bij uw persoonlijkheid en budget, maar ook bij de arrangementen aansluit die u voor uw huwelijksdag heeft voorzien. Zo zijn de locatie van uw ceremonie of receptie, de bekleding en het eventuele thema ervan, het aantal genodigden dat aanwezig zal zijn, etc. zaken die, indien reeds vastgelegd, een doorslaggevende rol kunnen spelen tijdens de keuze van uw trouwjurk.

Zo vraagt een bruiloft op het strand bijvoorbeeld om een luchtige trouwjurk, terwijl bij een authentieke kasteelruimte eerder een jurk past die grandeur uitademt dankzij een rijkelijke stof; Net zoals een huwelijksdag waarop honderden gasten uitgenodigd zijn eerder zal aanzetten tot het kopen van een grote, indrukwekkende baljurk dan een bruiloft die in intieme kring gevierd wordt. En wanneer u uw feestzaal met gouden details heeft gedecoreerd, kijken we er bij Bruidsmodeland naar of we in uw jurk geen gouden details kunnen integreren, zodat uw hele huwelijksbelevenis een mooi geheel wordt. Wat uw wensen ook zijn mogen, bij Bruidsmodeland staan we ervoor garant dat uw jurk alle aspecten van uw persoonlijkheid, relatie en unieke verbintenis in het echt tot in de puntjes zal weerspiegelen, zodat zowel het kiezen van uw jurk als uw bruiloft ervaringen worden om nooit te vergeten.


bruidsmodeland_2018-163.jpg

Bruidsmodeland tekent voor een maatje meer!

Door beroep te doen op Bruidsmodeland voor de keuze van uw huwelijksoutfit tekent u voor :

  • Een warme, persoonlijke aanpak die klantvriendelijkheid voorop stelt
  • Een breed assortiment aan exclusieve bruidsjurken vanaf maatje 46
  • Talloze bijhorende accessoires, gaande van schoenen tot lingerie
  • Meer dan 25 jaar ervaring in plus-size huwelijksmode
  • Voordelige prijzen voor topkwaliteit!
  • Meer dan 300 designs specifiek ontworpen voor de volslanke vrouw
  • Een maatje meer: zowel in bruidsjurken als in professionaliteit en kwaliteit


bruidsmodeland_2018-274.jpg

Maak een afspraak!

Bruidsmodeland is al meer dan 25 jaar dé ervaringsdeskundige in huwelijksmode vanaf maatje 46. Maak nu vrijblijvend een afspraak voor ons persoonlijk advies of spring eens binnen in onze aanlokkelijke showroom te Lommel. Onze stylisten helpen je met alle plezier verder om samen met jou de trouwjurk van je dromen te vinden!