Blog

Bruidsjurken van (inter)nationale topmerken vanaf maat 46.

Op zoek naar een bruidsjurk? Wij adviseren je graag. In onze blog vind je alvast meer informatie. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze winkel waar we je graag persoonlijk met raad en daad bijstaan.

maak een afspraak
Bruidsjurken vanaf maat 46
Terug naar overzicht

Drukwerk voor de bruiloft

Save the date, trouwkaarten, enveloppen

Tegenwoordig kiezen veel bruidsparen ervoor om de Save the Date kaarten en trouwkaarten tot één kaart te maken, maar als je het traditioneel wil aanpakken dan zijn dit toch echt twee aparte kaarten (en ook twee aparte verstuur momenten). Bij de kaarten alleen blijft het echter niet, je hebt ook enveloppen nodig om alles in te versturen. Maak je het persoonlijk, dan ontwerp je de enveloppen naar eigen wens. Een blanco envelop kan ook prima, maar met een speciale envelop weten de gasten direct dat er iets leuks op de mat ligt.

Na het eerste drukwerk voor de bruiloft

Naast dit eerste, voor de hand liggende drukwerk volgt het drukwerk dat mensen nog wel eens vergeten: het programma op de bruiloft, menukaarten, tafelschikking kaartjes, bedanktkaartjes. Allemaal leuke extraatjes die toch een gemis zijn als je ze vergeet. Net zoals bij heel veel andere dingen in de bruidswereld kan er een behoorlijke levertijd zitten op het drukwerk, dus ontwerp en bestel het drukwerk voor jullie bruiloft tijdig! Ben je zelf niet zo creatief? Er zijn veel websites waarop je kaarten kunt ontwerpen of waarop al heel veel leuke designs staan.

Heb je jouw trouwjurk al gekocht?

Het versturen van de Safe the Date kaarten is één van de eerste dingen die je doet. Daarna is het tijd voor een leuker onderdeel van de bruiloft planning: je trouwjurk kopen. Daarvoor ben je in onze bruidswinkel aan het goede adres. Bekijk onze plus size trouwjurken bij Bruidsmodeland. Hier vind je exclusieve trouwjurken voor plus size bruiden of ga één deurtje verder naar ons dochterbedrijf: de Bruidsmode Outlet, voor maten van 34 tot 44. In beide winkels hebben we een uniek aanbod en bieden we zeer lage prijzen. Zo blijft het kopen van een trouwjurk leuk. Hopelijk zien we je snel in één van onze bruidswinkels in Lommel!

Chat openen