Blog

Bruidsjurken van (inter)nationale topmerken vanaf maat 46.

Op zoek naar een bruidsjurk? Wij adviseren je graag. In onze blog vind je alvast meer informatie. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze winkel waar we je graag persoonlijk met raad en daad bijstaan.

maak een afspraak
Bruidsjurken vanaf maat 46
Terug naar overzicht

Handige pastips voor de plus size bruid

Ben je een plus size bruid die op zoek is naar haar droomjurk? Dan ben je er inmiddels vast wel achter dat je niet simpelweg een trouwjurk van een rek kunt plukken en die in jouw maat kunt bestellen. De bruidsjurken met kleinere maten zijn heel anders gemaakt dan bruidsjurken speciaal voor de curvy bride. In onze bruidswinkel vind je dan ook enkel en alleen trouwjurken voor bruidjes met een maatje meer. In deze blog geven we je handige tips voor als je bij ons trouwjurken komt passen!


Benadruk je pluspunten


Misschien ben je heel trots op je lichaam, in dat geval: you go girl! De meeste curvy brides die in onze winkel komen zijn echter onzeker over bepaalde delen van hun lichaam. Bijvoorbeeld hun armen of hun omvangrijke boezem. Dan raden we natuurlijk geen mouwloze of strapless bruidsjurk aan, want dan komen deze punten juist sterk naar voren. We kijken altijd naar je sterke punten en kiezen een jurk die deze prachtig accentueert, zodat jij je super sexy en zelfverzekerd voelt in je jurk.

Kies goede bruidslingerie


Het is eigenlijk wel grappig hoeveel bruiden wij spreken die graag sexy bruidslingerie willen. Sexy bruidslingerie spreekt natuurlijk tot de verbeelding, maar echt goede bruidslingerie is vooral comfortabel en laat je bruidsjurk perfect uitkomen. De sexy eigenschap is eigenlijk helemaal niet zo belangrijk als je zou denken, daarvoor kun je beter een ander setje uitzoeken. Onze stylisten helpen je met het vinden van het juiste ondergoed, waardoor de jurk van jouw dromen geweldig uitkomt.

Unieke collectie plus size bruidsjurken


Onze stylisten helpen je graag met het vinden van dé jurk die jouw mooiste punten benadrukt. Onze collectie trouwjurken bestaat enkel uit plus size bruidsjurken vanaf maat 46. Dus als je nog op zoek bent naar een plus size bruidsjurk nabij Brussel, kom dan zeker even langs. Wil je ervan verzekerd zijn dat we alle tijd voor je kunnen nemen, bijvoorbeeld in het weekend? Neem dan eerst even contact met ons op om een afspraak te maken. Graag tot ziens in Lommel!
Chat openen