Blog

Bruidsjurken van (inter)nationale topmerken vanaf maat 46.

Op zoek naar een bruidsjurk? Wij adviseren je graag. In onze blog vind je alvast meer informatie. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze winkel waar we je graag persoonlijk met raad en daad bijstaan.

maak een afspraak
Bruidsjurken vanaf maat 46
Terug naar overzicht

Huur een dj in voor een spetterend trouwfeest

Besparen op de dj voor de bruiloft

Oké, besparen op de dj voor de bruiloft kán, maar dat zou je niet moeten willen. Jullie willen immers een spetterend trouwfeest als spectaculaire afsluiter van jullie bruiloft, en niet een amateuristische dj die het feest niet op gang weet te brengen. Het kan zelfs zo’n afknapper worden dat de bruiloftsgasten eerder naar huis gaan in plaats van dat ze nog even door willen gaan! Dat wil je natuurlijk voorkomen. Als je echt wil of moet besparen, kijk dan eens rond in je vriendenkring, bij familie of kennissen. Op deze manier weet je zeker dat je kwaliteit krijgt voor een hopelijk wat zachter prijsje. 

Perfecte dj vinden

De perfecte dj vinden is lastig, want hoe weet je of deze persoon een feestje weet te bouwen? Je kunt zijn stijl goed vinden, maar het beste kun je afgaan op de ervaringen van andere bruidsparen. Heeft de dj nog nauwelijks op bruiloften gedraaid? Dan kan je deze toch beter links laten liggen. Heeft de dj echter al honderd bruiloften gedaan en is het grootste deel van de bruidsparen positief? Dan kan je altijd een afspraak maken om eens nader kennis te maken! 

Alles gepland voor de bruiloft?

Heb je de dj gevonden die je graag wil boeken? Leg hem dan snel vast, want zoals gezegd zijn de wachtlijsten vaak lang. Vooral op populaire trouwdata zijn dj’s vaak al geboekt. Heb je voor de rest ook alles al gepland voor de bruiloft? Zo ja, dan kan je overgaan op de leuke zaken, zoals het uitzoeken van een trouwkleed! Bij Bruidsmodeland vind je trouwjurken met grote maten vlakbij Antwerpen. Ga je een dagje winkelen in Gent? Onze bruidswinkel is dé plek voor grote maten trouwjurken nabij Gent. Wanneer kom jij onze collectie plus size trouwjurken bekijken? We verwelkomen je graag in de winkel!