Blog

Bruidsjurken van (inter)nationale topmerken vanaf maat 46.

Op zoek naar een bruidsjurk? Wij adviseren je graag. In onze blog vind je alvast meer informatie. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze winkel waar we je graag persoonlijk met raad en daad bijstaan.

maak een afspraak
Bruidsjurken vanaf maat 46
Terug naar overzicht

Wat betekenen al die trouwjurk modellen?

De termen vliegen om je oren. Een nauwsluitende jurk, een A-lijn model, een baljurk, een zeemeerminjurk, strapless jurk of een prinsessenjurk. Er zijn heel veel verschillende modellen trouwjurken verkrijgbaar. Maar hoe kies je nu het juiste model voor jouw figuur? Waar kun je aan denken?

De meest flatterende jurk


De zoektocht naar een trouwjurk in een grotere maat kan soms best frustrerend zijn. Voor je het weet, schiet je in de stress. Maar dat is niet nodig. Voor iedereen is een mooie trouwjurk te vinden. Ook voor jou.

Wat er ook gebeurt, op jouw dag wil je er op je best uitzien. Een mooie jurk die flatteert is essentieel. Kijk daarom ook goed naar de stof waarvan de jurk is gemaakt. Een dunne stof zoals satijn of zijde valt erg soepel om het lichaam. Misschien wil je dat juist niet. Een stevige stof is over het algemeen wat mooier.  

A-lijn trouwjurk of zeemeermin trouwjurk


Qua model trouwjurk kun je natuurlijk alle kanten op. Een A-lijn jurk is bij veel bruiden favoriet. Deze jurk zorgt dat de aandacht omhoog wordt getrokken en geeft een mooie taille als silhouet. Vooral handig als je wat stevige heupen hebt.

Ook een zeemeermin trouwjurk is erg geliefd. Het accentueert juist je billen en heupen en geeft daarmee een sexy uitstraling. Je mag laten zien wat je hebt. Wees er trots op.

Wanneer je rondingen hebt, heb je waarschijnlijk ook een grotere cupmaat. Bij het uitzoeken van een trouwjurk doe je er dan ook goed aan om een perfect bh uit te zoeken. Je wilt voldoende steun hebben en zorgen dat alles 'binnenboord' blijft.

Goede halslijn


Een geschikte halslijn helpt daarbij. Een mooie strapless jurk kan wel, maar zorg dan voor steun van onderaf. Een torselet met baleinen helpt daarbij. Voor een strapless jurk zijn mooie jurken met ronde halzen of sweetheart halzen te verkrijgen. Sexy zonder dat het te bloot wordt. Vaak wordt er echter gekozen voor een halter top of een jurk met kleine bandjes. Het geeft net wat meer steun. In de winkel laten we je graag het verschil zien.

En heb je dan je trouwjurk gevonden, dan is het gewoon tijd om te stralen. Je ziet er prachtig uit.