Blog

Bruidsjurken van (inter)nationale topmerken vanaf maat 46.

Op zoek naar een bruidsjurk? Wij adviseren je graag. In onze blog vind je alvast meer informatie. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze winkel waar we je graag persoonlijk met raad en daad bijstaan.

maak een afspraak
Bruidsjurken vanaf maat 46
Terug naar overzicht

Zo heb je origineel vervoer op je bruiloft

Je kunt met je eigen auto gaan. Of met een auto die je van iemand leent. Maar het is toch eigenlijk veel leuker om bijzonder vervoer te hebben. En de mogelijkheden zijn eindeloos. Als je maar weet waar je moet zoeken. Dit zijn een paar leuke tips voor vervoer op je bruiloft.

De trouwauto

De 'gewone' trouwauto kan natuurlijk altijd. Je kunt je eigen auto gebruiken, maar als deze niet zo chique of speciaal is, wil je misschien liever een auto lenen of huren. Denk aan een bijzonder model, een supersportieve auto of een cabriolet. Het is maar net hoe je wilt trouwen. Een belangrijke tip hierbij is om er met je trouwjurk rekening mee te houden. Stel je wilt een in hele kleine auto trouwen dan is een grote prinsessenjurk met heel veel laagjes tule niet zo handig. Voor je het weet wordt het proppen om alles binnenboord te krijgen en dat wil je niet.

Trouwen op de fiets

Ook hier geldt weer dat je het goed moet afstemmen op je trouwjurk en trouwpak, maar je kunt prima de fiets als vervoer gebruiken. Gewoon lekker Hollands en nuchter. Ga bijvoorbeeld samen op een tandem. Of laat neem plaats in de bakfiets en laat hem het werk doen.  

Een bootje als vervoer

Ga je trouwen aan in de buurt van water, dan is een bootje natuurlijk super gaaf. Gewoon letterlijk je huwelijksbootje in. Hoe groot en luxe dit bootje moet zijn, dat is natuurlijk aan jou. Je kunt een eenvoudig roeibootje kiezen, maar net zo gemakkelijk een luxer jacht kiezen. Ook erg mooi voor het maken van mooie trouwfoto's[].  

De prins op het witte paard

Voor de echte paardenliefhebsters mag een paard natuurlijk niet ontbreken als vervoer op de bruiloft. Het kunnen paarden voor een koets zijn, maar hoe gaaf zou het zijn om opgehaald te worden door je eigen prins op het witte paard. En dat jij daar dan heel sierlijk met je mooie trouwjurk bij achterop gaat zitten? Of je gaat gewoon zelf rijdend per paard naar je bruiloft. Hoe stoer. Alleen moet je da natuurlijk niet gaan voor een nauwsluitende grote maten trouwjurk. Dat gaat niet lukken.

Overige grappige vervoersmiddelen

De lijst voor vervoersmiddelen is zoals gezegd eindeloos. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Vespa, een golfkarretje, een huifkar, een motor met zijspan een hummer, een Engelse bus, een tuktuk? Succes met je keuze.