Zo heb je origineel vervoer op je bruiloft

De mogelijkheden zijn eindeloos, als je maar weet waar je moet zoeken. Dit zijn een paar leuke tips voor origineel vervoer op je bruiloft. Van trouwauto, limousine, boot tot paard.

Dresscode voor je bruiloft - wat zijn de regels?

Je hebt een mooie uitnodigingskaart laten maken, de datum en locatie zijn bekend en je weet wat het programma van de dag gaat zijn bekend. Maar wist je dat je ook een dresscode op de kaart kunt zetten?

Waar moet je aan denken bij het kiezen van een trouwkaart?

Hoeraaa, jullie gaan trouwen. Dan wil je dat iedereen het weet, sterker nog je wilt het wel van de daken schreeuwen. Nou is dat misschien een beetje overdreven, maar een mooie trouwkaart is natuurlijk wel belangrijk. Maar hoe kies je dan een kaart? En moet je nog meer dingen laten drukken? Je leest het hier.

Trouwen in het buitenland, hoe werkt dat?

Helemaal klaar met de geijkte trouwlocaties in Nederland? Gegarandeerd lekker zonnetje? Dan is trouwen in het buitenland misschien een optie. Maar kan dat eigenlijk zomaar? Of moet je daar speciale dingen voor regelen? We vertellen je er meer over in dit blog.

Droomdatums in 2022

Zal 2022 het jaar worden voor alle droomhuwelijken? Wie zal het zeggen. We weten het nu in ieder geval nog niet. Maar zeker is wel, dat er al heel veel bruiloften voor 2022 gepland staan. Dat komt vooral om 't hèt jaar bij uitstek is om een bijzondere datum te kiezen. Ongeacht of je nu een cijferfreak bent of niet.

Wat betekenen al die trouwjurk modellen?

De termen vliegen om je oren. Een nauwsluitende jurk, een A-lijn model, een baljurk, een zeemeerminjurk, strapless jurk of een prinsessenjurk. Er zijn heel veel verschillende modellen trouwjurken verkrijgbaar. Maar hoe kies je nu het juiste model voor jouw figuur? Waar kun je aan denken?

Hoe kies je jouw perfect trouwdatum?

Oké het aanzoek is gedaan, jullie gaan trouwen. Supertof. Leuk om naar uit te kijken. En dan begint het plannen. Wanneer wil je gaan trouwen?

5x Originele huwelijkscadeaus

Als het bruidspaar een envelopje vraagt dan kom je er makkelijk mee weg. Maar soms wil een bruidspaar verrast worden of wil je zelf gewoon graag met een bijzonder cadeau aankomen. Een origineel huwelijkscadeau kan nog wel eens een uitdaging zijn, dus we helpen je een handje. Hier een lijst met 5 originele cadeaus om te geven aan het kersverse bruidspaar.


De trouwjurken trends van 2021-2022

Als bruid kies je natuurlijk jouw eigen droomjurk uit voor de grote dag. Toch kan het moeilijk zijn om een idee te krijgen van wat jouw ideale jurk is. Hier zetten we de trouwjurk trends van 2021-2022 voor je op een rij zodat je inspiratie op kunt doen. Wil je meteen zien welke jurk nu het best bij jou past, kom dan langs in onze trouwwinkel nabij Antwerpen.

Dresscode voor een bruiloft op het strand

Toch wel het droomplaatje dat velen zullen hebben van een bruiloft. Met blote voeten in het zand en trouwen met een ondergaande zon op de achtergrond. Zeker als je in het buitenland trouwt maar ook tijdens de Nederlandse zomer, is dit natuurlijk een geweldig romantisch beeld. Toch zijn er ook dingen die je misschien anders zult doen bij een strandbruiloft, want hoe moet je je nu kleden op zo’n dag? Hier geven we je tips zodat jij als bruid maar ook als gast zeker weet dat je goed voor de dag verschijnt op de bruiloft.

Valkuilen tijdens het plannen van een bruiloft

Jouw bruiloft, de dag waar je natuurlijk sinds het aanzoek al naar uitkijkt. Je wil deze dag als een echt sprookje laten verlopen, al zijn de voorbereidingen daarentegen vaak stressvol. Als je bedenkt wat er allemaal fout kan gaan op een trouwdag zal de moed je misschien in de schoenen zakken. Zonde om hier de voorpret door te laten bederven, want met de juiste voorbereidingen zullen jullie de droombruiloft krijgen die jullie verdienen. Hier zetten we de grootste valkuilen bij het plannen van een bruiloft op een rijtje, zodat jullie niet diezelfde fouten zullen maken.

Plus size bohemian trouwkleden

De bohemian trouwjurk of boho bruidsjurk is helemaal hip en trending op dit moment! Perfect voor de bruiloft met festivalthema of de Ibiza-style bruiloft. In onze collectie plus size trouwjurken hebben we een breed aanbod bohemian trouwkleden opgenomen. Maak een afspraak voor een bezoekje, zodat onze stylisten alle tijd vrij kunnen maken om je te helpen passen. Hieronder vertellen we alvast over de boho bruidsjurk! 

Trouwkleed kopen? Maak niet deze fouten!

Ga je een trouwkleed kopen? Hartstikke leuk! Maar maak niet deze fouten, want dan bestaat er een kans dat je met het verkeerde kleed thuis komt… In dit blogartikel delen we tips zodat je niet de welbekende fouten maakt tijdens het trouwkleed kopen. Lees snel en doe er je voordeel mee voordat je trouwjurken komt passen! 

Wat draagt de moeder van de bruid?

Volgens de tradities is de bruid van de moeder de enige die, net als de bruid zelf, in het wit gehuld mag gaan. Alle andere vrouwen mogen absoluut niet in het wit verschijnen op de bruiloft. Hoewel niet veel bruidsmoeders daadwerkelijk in het wit gaan, kan het juist een hele mooie combinatie zijn. Moeder en dochter dan zijn echt één, en de sterke band tussen de twee wordt nog eens benadrukt. Kom samen met je moeder trouwjurken nabij Gent shoppen bij Bruidsmodeland!


Huur een dj in voor een spetterend trouwfeest

De dj is één van de eerste dingen die je (waarschijnlijk) gaat regelen voor de bruiloft. Bands en dj’s werken namelijk met een lange wachtlijst. Maar hoe vind je de beste dj voor jullie trouwfeest? En hoe kan je besparen op een dj? Je leest het in deze blog!