Kan mijn bruiloft doorgaan tijdens het coronavirus?

Veel bruidsparen vragen zich af of hun bruiloft nog wel door kan gaan tijdens het coronavirus. In regel kán het wel, de vraag is meer: moet je dit willen? Je kunt een bruiloft vieren als je de strenge regels naleeft, maar naar onze mening haalt dat wel het speciale gevoel bij de dag weg. Daarom gaan we in deze blog dieper in op hoe je jouw bruiloft uit kunt stellen tot wanneer er weer meer mogelijk is en je echt een mooi feest kunt geven.

Drukwerk voor de bruiloft

Bij drukwerk voor de bruiloft denken veel mensen aan de uitnodigingen en de trouwkaarten, maar er komt veel meer bij kijken! Als jij je bruiloftslijstje aan het afvinken bent en benieuwd bent wat er allemaal komt kijken bij het drukwerk voor de trouwerij, lees dan zeker even dit blogartikel zodat je niks vergeet.


Welk figuur heb ik en welke trouwjurk past daarbij?

Op de bruiloft wil je stralen in de bruidsjurk, maar welke bruidsjapon past het mooiste bij jou figuur? Dat is soms best lastig te bepalen. In deze blog helpen we je op weg en vertellen we alles over verschillende lichaamsvormen en bijpassende bruidsjurken. In onze bruidswinkel kunnen onze stylisten je nog beter helpen bij het passen van jurken. Maak een afspraak en kom langs!


De perfecte trouwjurk voor bruiden met een maatje meer

De perfecte bruidsjurk vinden is voor iedere bruid een hele uitdaging, of je nou een maatje meer hebt of niet. Daarbij hebben plus-size bruiden wellicht een extra uitdaging, in de vorm dat veel bruidsmodezaken weinig tot zelfs geen collectie hebben voor de volslanke bruid! Gelukkig specialiseren steeds meer winkels zich in plus-size bruidsmode. Zo is onze bruidswinkel gespecialiseerd in grote maten trouwjurken. Wij vertellen je in deze blog hoe jij jouw droomjurk met een maatje meer vindt! 

De populairste trouwjurken trends voor plus size bruidjes | Bruidsmodeland

Ben jij een curvy bride en stap jij komend jaar in het huwelijksbootje? Dan hebben wij goed nieuws! In deze blog bespreken we de nieuwste trouwjurken trends voor bruidjes met een maatje meer. Uiteraard vind je alle trouwjurken en stijlen die we bespreken terug in onze bruidswinkel. Laat je inspireren of maak een afspraak en kom langs om onze collectie plus size trouwjurken met je eigen ogen te bekijken. En te passen natuurlijk!  


Handige pastips voor de plus size bruid

Ben je een plus size bruid die op zoek is naar haar droomjurk? Dan ben je er inmiddels vast wel achter dat je niet simpelweg een trouwjurk van een rek kunt plukken en die in jouw maat kunt bestellen. De bruidsjurken met kleinere maten zijn heel anders gemaakt dan bruidsjurken speciaal voor de curvy bride. In onze bruidswinkel vind je dan ook enkel en alleen trouwjurken voor bruidjes met een maatje meer. In deze blog geven we je handige tips voor als je bij ons trouwjurken komt passen!

Trouwkleden maatje meer shoppen? Ruime keuze bij Bruidsmodeland.be!

Ben je op zoek naar een trouwkleed met een maatje meer, maar ondervind je moeite bij het vinden van je droomjurk? Kom dan eens naar Bruidsmodeland in Lommel, België. We hebben meer dan 300 exclusieve trouwjurken op voorraad speciaal voor de plus size bruid. De trouwkleden zijn afkomstig van bekende topdesigners uit heel Europa, dus jouw trouwkleed met een maatje meer zit er gegarandeerd tussen!  

Bruidsjurken voor grote maten te Lommel met rijkelijk keuzeaanbod

Bruidsjurken voor grote maten in Lommel zijn vaker wel dan niet erg moeizaam te verkrijgen, en wanneer de gemiddelde bruidsmodezaak dan toch uitzonderlijk enkele trouwjurken heeft voor een maatje 46 of meer, is het al een mirakel als er enige marge overblijft voor keuze tussen een handjevol modellen, stijlen, stoffen, kleuren, etc - laat staan dat de ontwerpen die er zijn een plus-size vrouwenlichaam de nodige ondersteuning en flattering geven waar ze zo behoefte aan hebben. Bruidsmodeland biedt een ideale totaaloplossing voor dit courante probleem met haar uitgebreide collectie aan bruidsjurken voor grote maten te Lommel!

Curvy brides staan niet langer in de kou dankzij Bruidsmodeland

Curvy brides kunnen eindelijk hun hartje ophalen: ze worden in hun zoektocht naar de fabuleuze trouwjurk van hun dromen niet langer naar de zijlijn verdrongen! Bij Bruidsmodeland krijgen curvy brides namelijk eindelijk ook eens de kans eindeloos rond te snuffelen in een haast onuitputtelijk en divers aanbod aan stuk voor stuk prachtige bruidsjurken. 

Bohemian trouwjurk ook voor maatje meer dankzij Bruidsmodeland

Bohemian trouwjurk, traditionele prinsessenjurk, sober empire-model, … de opties zijn eindeloos! Bruidsmodeland komt de plus-size bruid tegemoet met een grandioos aanbod aan XL-trouwmode vanaf maatje 46, dat de verbeelding van menig volslanke vrouw zou tarten.  

Trouwjurken voor grote maten in België? Bruidsmodeland zegt I do!

Trouwjurken voor grote maten zijn in België helaas dun gezaaid, en wanneer ze wel voor het oprapen liggen in de gemiddelde bruidsmodezaak gaat het vaak maar om enkele verloren ogende stuks die aan schoonheid, originaliteit en kwaliteit beduidend inboeten in vergelijking met het aanbod voor kleinere maten. Om nog maar te zwijgen van de vaak ondermaatse designs, die merkbaar niet ontworpen zijn met het lichaam van de plus-size bruid in gedachten en de prachtige ronde vormen van een maatje 46 of meer dan ook allesbehalve recht aandoen.

Bruidsjurken in Limburg voor de curvy bruid met een maatje meer

Bruidsjurken in Limburg vinden die de heerlijke troeven van een voller figuur op de juiste manier in de verf weten te zetten, is voor de plus-size bruid een helaas maar al te vaak voorkomend obstakel dat de aanloop naar hun huwelijksdag grondig kan compromitteren, en een moeizaam proces dat hun zelfvertrouwen nodeloos aan diggelen kan slaan. 

Bruidsjurken vanaf maatje 46 in alle stijlen bij Bruidsmodeland

Bruidsjurken vanaf maatje 46 zijn een zeldzaamheid die in de gemiddelde bruidsmodezaak amper aan bod komt. Desondanks is de vraag van de volslanke vrouw naar een divers en kwaliteitsvol aanbod aan huwelijksmode méér dan pertinent in de huidige maatschappij, en daaraan komt Bruidsmodeland met veel plezier tegemoet! Bij Bruidsmodeland zijn alle bruidsjurken namelijk stuk voor stuk ontworpen voor de bruid vanaf maatje 46, waardoor het de volslanke dame eindelijk eens is gegund het moeilijk kiezen te hebben tussen een overweldigend aanbod aan pracht en praal, op haar lijf geschreven!

Volslanke bruid krijgt eindelijk opties dankzij Bruidsmodeland

Als volslanke bruid is het vaak meer dan een uitdaging een bruidsspeciaalzaak te vinden die voorziet in een gevarieerd aanbod aan huwelijkskledij, dat de vormen van een vollere vrouw niet alleen ondersteunt en respecteert maar ook op de juiste manier weet te accentueren. Daar komt verandering in met Bruidsmodeland!

Trouwjurk in maatje XL is dé specialiteit van Bruidsmodeland

Een toekomstige bruid op zoek naar een trouwjurk in maatje XL? Wilt u uw aanstaande en uw gasten graag met verstomming slaan en er prachtig uitzien in uw trouwjurk, zonder daarvoor te moeten omgaan met de gelimiteerde keuze in kleding die volslanke vrouwen opgelegd wordt op een dagelijkse basis? Het magische proces van uw XL-trouwjurk uitkiezen begint bij Bruidsmodeland.