Welke halslijn bij een plus size trouwjurk?

Net zoals bij alle andere trouwjurken heb je ook bij plus size trouwjurken keuze uit verschillende halslijnen. Het gaat er eigenlijk niet om wat mooi bij de jurk past, maar meer om welke halslijn mooi bij jou past. Onze stylisten kunnen je hierbij helpen. Kom naar onze bruidsmodewinkel om de perfecte jurk te vinden. In dit blogartikel delen we alvast enkele opties met betrekking tot halslijnen.

Plus size bohemian trouwkleden

De bohemian trouwjurk of boho bruidsjurk is helemaal hip en trending op dit moment! Perfect voor de bruiloft met festivalthema of de Ibiza-style bruiloft. In onze collectie plus size trouwjurken hebben we een breed aanbod bohemian trouwkleden opgenomen. Maak een afspraak voor een bezoekje, zodat onze stylisten alle tijd vrij kunnen maken om je te helpen passen. Hieronder vertellen we alvast over de boho bruidsjurk! 

Trouwkleed kopen? Maak niet deze fouten!

Ga je een trouwkleed kopen? Hartstikke leuk! Maar maak niet deze fouten, want dan bestaat er een kans dat je met het verkeerde kleed thuis komt… In dit blogartikel delen we tips zodat je niet de welbekende fouten maakt tijdens het trouwkleed kopen. Lees snel en doe er je voordeel mee voordat je trouwjurken komt passen! 

Wat draagt de moeder van de bruid?

Volgens de tradities is de bruid van de moeder de enige die, net als de bruid zelf, in het wit gehuld mag gaan. Alle andere vrouwen mogen absoluut niet in het wit verschijnen op de bruiloft. Hoewel niet veel bruidsmoeders daadwerkelijk in het wit gaan, kan het juist een hele mooie combinatie zijn. Moeder en dochter dan zijn echt één, en de sterke band tussen de twee wordt nog eens benadrukt. Kom samen met je moeder trouwjurken nabij Gent shoppen bij Bruidsmodeland!


Huur een dj in voor een spetterend trouwfeest

De dj is één van de eerste dingen die je (waarschijnlijk) gaat regelen voor de bruiloft. Bands en dj’s werken namelijk met een lange wachtlijst. Maar hoe vind je de beste dj voor jullie trouwfeest? En hoe kan je besparen op een dj? Je leest het in deze blog! 

Wat draag je als gast naar een bruiloft?

Hebben jullie binnenkort een bruiloft? Wat leuk! Maar wat draag je als gast naar een bruiloft? Je wil niet in spijkerbroek komen opdagen natuurlijk (dit gebeurt vaker dan je denkt), maar je wil ook niet té chique gekleed gaan. Het bruidspaar moet natuurlijk wel in het middelpunt van de belangstelling staan! Hoor je niet bij de bruidsmeisjes of bruidsjonkers en kun je wel wat tips gebruiken met betrekking tot de dresscode voor gasten op een bruiloft, lees dan snel verder! 

Trouwfotograaf prijzen: wat kost een trouwfotograaf?

Als je bezig bent met het opstellen van het budget voor de bruiloft, wil je alles zo goed mogelijk kunnen inschatten. Dat gezegd hebbende kun je er altijd van uit gaan dat er onvoorziene of onverwachte kosten bovenop komen. Hou daarom altijd een slag om de arm met betrekking tot het budget voor verschillende onderdelen van de bruiloft. In deze blog gaan we in op de trouwfotograaf prijzen. Deze kunnen nogal verschillen, maar waarom dan?

Drukwerk voor de bruiloft

Bij drukwerk voor de bruiloft denken veel mensen aan de uitnodigingen en de trouwkaarten, maar er komt veel meer bij kijken! Als jij je bruiloftslijstje aan het afvinken bent en benieuwd bent wat er allemaal komt kijken bij het drukwerk voor de trouwerij, lees dan zeker even dit blogartikel zodat je niks vergeet.

Nieuwe trouwdatum kiezen, hoe doe je dat?

Na lang wikken en wegen hebben jullie dé perfecte trouwdatum geprikt. En dan steekt ineens in het loop der jaar corona de kop op. Zo lang mogelijk kijken jullie het aan, maar het wordt langzaam maar zeker duidelijk: de bruiloft moet worden verzet. Tenminste, als jullie het willen vieren zoals jullie gepland hadden. Echter zijn jullie niet de enige bruidsparen met dit idee. Dus hoe kies je een nieuwe trouwdatum, zonder dat je twee jaar hoeft te wachten?

Kan mijn bruiloft doorgaan tijdens het coronavirus?

Veel bruidsparen vragen zich af of hun bruiloft nog wel door kan gaan tijdens het coronavirus. In regel kán het wel, de vraag is meer: moet je dit willen? Je kunt een bruiloft vieren als je de strenge regels naleeft, maar naar onze mening haalt dat wel het speciale gevoel bij de dag weg. Daarom gaan we in deze blog dieper in op hoe je jouw bruiloft uit kunt stellen tot wanneer er weer meer mogelijk is en je echt een mooi feest kunt geven.

Drukwerk voor de bruiloft

Bij drukwerk voor de bruiloft denken veel mensen aan de uitnodigingen en de trouwkaarten, maar er komt veel meer bij kijken! Als jij je bruiloftslijstje aan het afvinken bent en benieuwd bent wat er allemaal komt kijken bij het drukwerk voor de trouwerij, lees dan zeker even dit blogartikel zodat je niks vergeet.


Welk figuur heb ik en welke trouwjurk past daarbij?

Op de bruiloft wil je stralen in de bruidsjurk, maar welke bruidsjapon past het mooiste bij jou figuur? Dat is soms best lastig te bepalen. In deze blog helpen we je op weg en vertellen we alles over verschillende lichaamsvormen en bijpassende bruidsjurken. In onze bruidswinkel kunnen onze stylisten je nog beter helpen bij het passen van jurken. Maak een afspraak en kom langs!


De perfecte trouwjurk voor bruiden met een maatje meer

De perfecte bruidsjurk vinden is voor iedere bruid een hele uitdaging, of je nou een maatje meer hebt of niet. Daarbij hebben plus-size bruiden wellicht een extra uitdaging, in de vorm dat veel bruidsmodezaken weinig tot zelfs geen collectie hebben voor de volslanke bruid! Gelukkig specialiseren steeds meer winkels zich in plus-size bruidsmode. Zo is onze bruidswinkel gespecialiseerd in grote maten trouwjurken. Wij vertellen je in deze blog hoe jij jouw droomjurk met een maatje meer vindt! 

De populairste trouwjurken trends voor plus size bruidjes | Bruidsmodeland

Ben jij een curvy bride en stap jij komend jaar in het huwelijksbootje? Dan hebben wij goed nieuws! In deze blog bespreken we de nieuwste trouwjurken trends voor bruidjes met een maatje meer. Uiteraard vind je alle trouwjurken en stijlen die we bespreken terug in onze bruidswinkel. Laat je inspireren of maak een afspraak en kom langs om onze collectie plus size trouwjurken met je eigen ogen te bekijken. En te passen natuurlijk!  


Handige pastips voor de plus size bruid

Ben je een plus size bruid die op zoek is naar haar droomjurk? Dan ben je er inmiddels vast wel achter dat je niet simpelweg een trouwjurk van een rek kunt plukken en die in jouw maat kunt bestellen. De bruidsjurken met kleinere maten zijn heel anders gemaakt dan bruidsjurken speciaal voor de curvy bride. In onze bruidswinkel vind je dan ook enkel en alleen trouwjurken voor bruidjes met een maatje meer. In deze blog geven we je handige tips voor als je bij ons trouwjurken komt passen!