Blog

Bruidsjurken van (inter)nationale topmerken vanaf maat 46.

Op zoek naar een bruidsjurk? Wij adviseren je graag. In onze blog vind je alvast meer informatie. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze winkel waar we je graag persoonlijk met raad en daad bijstaan.

maak een afspraak
Bruidsjurken vanaf maat 46
Terug naar overzicht

De trouwjurken trends van 2021-2022

Als bruid kies je natuurlijk jouw eigen droomjurk uit voor de grote dag. Toch kan het moeilijk zijn om een idee te krijgen van wat jouw ideale jurk is. Hier zetten we de trouwjurk trends van 2021-2022 voor je op een rij zodat je inspiratie op kunt doen. Wil je meteen zien welke jurk nu het best bij jou past, kom dan langs in onze trouwwinkel nabij Antwerpen.

Bruidsjurk met split

De split is weer helemaal terug van weggeweest. Een elegante toevoeging aan een bruidsjurk en perfect om je benen te showen. Het is ook nog eens heel praktisch want zitten en naar het toilet gaat kan best een uitdaging zijn met een lange bruidsjurk.
Bruidsjurk met korset
Een bruidsjurk met korset maar dan in een moderner jasje. De korsetten van de moderne trouwjurken zie je vaak als V hals. Dit maakt de jurk veel verfijnder en kan ervoor zorgen dat je slanker oogt in je bruidsjurk. Een trouwjurk met een V hals korset past ook bij bijna ieder lichaamstype.

Tweedelige trouwjurk

Vrij nieuw in trouwjurkenland is de tweedelige trouwjurk. De jurk kan eruit zien als één geheel maar bestaat uit een losse rok en bovenstuk. Hierdoor kun je op de dag zelf ook nog deels van outfit wisselen en kun je na de bruiloft één van de twee delen gemakkelijk combineren in een outfit.

Off shoulder trouwjurk

De off shoulder trouwjurk is een hele elegante en sexyy trouwjurk. De halslijn zorgt ervoor dat je gezicht mooi naar voren komt en je decolleté wordt benadrukt. Daarnaast is het een hele klassieke jurk die goed te combineren is met sieraden.

Bohemian trouwjurk

Deze stijl bruidsjurk is perfect voor een zomerse bruiloft. Door de soepel vallende stoffen zit deze soort jurk erg comfortabel maar blijft wel chique. Deze jurk combineert goed met natuurlijke materialen en aardse tinten. De bohemian jurken zijn ook zeker geschikt als trouwjurken in grote maten.

Trouwjurk kopen

Heb je al een idee wat voor soort trouwjurk perfect is voor jou? We helpen je graag verder in onze bruidswinkel in Gent. Kom rustig rondkijken tussen onze grote collectie trouwjurken en vind de bruidsjurk van je dromen.