• 25 jaar ervaring
  • Dé bruidsmodewinkel voor grote maten in België
  • Topmerken van bekende ontwerpers

Grootste showroom plus size trouwjurken nabij Aalst

Welkom in de grootste showroom voor XL trouwmode in de gehele Benelux! Bruidsmodeland is het walhalla voor de plus size bruid. Met meer dan 500 vierkante meter aan bruidsmode en stylisten die al langer dan 25 jaar in het vak zitten kan óók jij de perfecte bruidsjurk vinden. Kom snel eens langs!

Curvy model in bruidskleding
Collectie exclusieve bruidsjurken

Trouwjurken-walhalla voor de plus size bruid

Voor veel bruidjes breekt na het aanzoek een hele leuke periode aan, maar voor veel plus size bruiden betekent het juist veel onzekerheden. Onzekerheid of ze wel een passende trouwjurk kunnen vinden en onzekerheid over hun eigen lichaam. Dat hoeft echt niet! Onze bruidsmodewinkel is gespecialiseerd in het plus size vrouwenlichaam en het is onze passie om elke volslanke bruid te voorzien van een prachtige bruidsjurk! Met 500 m2 aan plus size trouwmode is onze winkel een walhalla voor bruidjes met een maatje meer. We zien je graag snel!

  • Exclusieve trouwjurken
  • Alle maten beschikbaar
  • Advies van ervaren stylisten
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Grootste plussize showroom in de Benelux

Meer dan 300 bruidsjurken van bekende designers

De showroom van Bruidsmodeland is de grootste van de Benelux. We hebben dan ook meer dan 300 trouwjurken op voorraad! Elke week wordt de voorraad aangevuld, waarbij we selecteren op bruidsjurken van designers die weten hoe het volslanke lichaam in elkaar zit en hoe een jurk deze het beste kan accentueren. Onze bruidsjurken zijn dus geen normale jurken maar dan in een grote maat, het zijn echt jurken die aangepast zijn op een prachtig volumineus lichaam.

Kom bruidsjurken passen in je eigen maat

Waar andere bruidswinkels stoppen bij maat 44, beginnen wij juist. Onze prachtige bruidsjurken zijn beschikbaar vanaf maat 46. Dat betekent dat je bruidsjurken kunt passen in je eigen maat. Elk vrouwenlichaam is prachtig en we vinden het belangrijk dat de bruid zich volledig op haar gemak voelt tijdens het passen. Onze stylisten maken de hele dag vrij voor je en zullen hun uiterste best voor je doen, zodat jij naar huis gaat met je droomjurk.

Van bohemian tot klassiek tot eigentijds

In onze collectie trouwjurken kom je alle stijlen tegen: bohemian, klassiek, eigentijds, uitbundig, sober, noem maar op. Heb je speciale wensen? Geef het onze stylisten door, zij weten precies waar de perfecte jurk voor je hangt. Bruidsmodeland is gespecialiseerd in bohemian trouwjurken in grote maten, maar ook andere stijlen zijn volop aanwezig in onze winkel. En heb je iets speciaals gezien op internet? In onze eigen atelier kunnen we nog allerlei aanpassingen doen.

Kom passen samen met je verloofde! 

Wist je dat je jouw verloofde mee kunt nemen naar onze bruidsmodezaak? Niet om te kijken hoe jij jurken past, natuurlijk! Hij kan een deurtje verderop terecht bij Topsuits. Hier kan je prachtige trouwpakken op maat laten maken voor een zeer aantrekkelijke prijs. Zo kunnen jullie allebei in één dag jullie trouwoutfit aankopen. Dat bespaart veel tijd en moeite! Maak een afspraak zodat we jullie allebei goed kunnen helpen. We verwelkomen jullie graag in onze bruidswinkel!

Maak een afspraak