Blog

Bruidsjurken van (inter)nationale topmerken vanaf maat 46.

Op zoek naar een bruidsjurk? Wij adviseren je graag. In onze blog vind je alvast meer informatie. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze winkel waar we je graag persoonlijk met raad en daad bijstaan.

maak een afspraak
Bruidsjurken vanaf maat 46
Terug naar overzicht

Bohemian trouwjurk ook voor maatje meer dankzij Bruidsmodeland

Bohemian trouwjurk, traditionele prinsessenjurk, sober empire-model, … de opties zijn eindeloos! Bruidsmodeland komt de plus-size bruid tegemoet met een grandioos aanbod aan XL-trouwmode vanaf maatje 46, dat de verbeelding van menig volslanke vrouw zou tarten.  

Bohemian trouwjurk, wijde ballgown of moderne bruidsjurk: al deze keuzes en meer, nu ook voor de volslanke bruid!

Bij Bruidsmodeland streven we ernaar u als curvy bride dolgelukkig te maken met uw trouwoutfit, en dit binnen de door u vastgestelde perken van uw budget: of de grenzen daarvan dichtbij liggen of net de hoogte in schieten, wij hebben een fantastische selectie in handen die voor elke prijsklasse wat wils heeft. De professionele bruidsstylistes van Bruidsmodeland, die maar liefst een minimum aan 25 jaar ervaring in de branche hebben, goochelen bovendien als geen ander met pasvormen, stijlen, kleuren, stoffen, accessoires, etc. om de perfecte bruidsjurk tevoorschijn te toveren die u op het lijf geschreven is, en nemen daarvoor ruimschoots de tijd én moeite. Daar waar er aan de volslanke bruid in het dagelijkse leven immers maar al te vaak tekortgeschoten wordt wat betreft een degelijk aanbod aan mooie kledij, hoopt Bruidsmodeland het verschil te maken op het gebied van XL-Huwelijksmode.

U bent als volslanke bruid bijvoorbeeld op zoek naar een bohemian trouwjurk met een zeemeermin-model, dat van onder de knie wijder uitloopt, maar twijfelt of u voor een romantische of eerder trendy stijl moet kiezen? Bij Bruidsmodeland laten we u beide mogelijkheden uitvoerig passen, meermaals indien nodig, zodat u een doordachte keuze kan maken waar u volledig achter staat. Lijkt in dit scenario een bohemian ‘fit & flare’-model van trouwkleed, dat van boven de knie wijd uitloopt in plaats van eronder, volgens onze experts toch nét wat beter bij uw ronde vormen te passen? Dan stellen we deze suggestie aan u voor zonder daarom onze mening op te dringen, zodat u uw zoektocht goed geïnformeerd kan verderzetten en zo eindigt met een trouwjurk die u niet minder dan zielsgelukkig maakt!


weddingstore_2019-21.jpg

Bohemian trouwjurken voor vrouwen met een maatje meer zijn onze specialiteit

Bij Bruidsmodeland geven we onszelf een schouderklopje wanneer het gaat om onze selectie aan bruidskledij, die volkomen gecureerd is naargelang alle bruidsnoden die vrouwen met een maatje meer mogelijks kunnen koesteren, zoals bijvoorbeeld een goede structuur en opbouw van het trouwkleed die eventuele ‘minpuntjes’ naar de achtergrond doet verdwijnen en de juiste vormen net ten volle accentueert. We merken echter graag op dat dit een doelstelling is die niet op evidente wijze te verwezenlijken is, en dan ook valt of staat bij de breedte van ons aanbod. Niet elk plus-size lichaam wordt immers perfect in de verf gezet door één en hetzelfde model. Een bohemian trouwjurk bijvoorbeeld, kan immers zowel komen in de vorm van een zweverig A-lijn model als in een nauwsluitend silhouet.

Subtitel

Wanneer we in ons keuzeproces, waarin ervaringsdeskundigen tot in hoogste mate rekening houden met uw wensen en dit binnen het gestelde budget, tot een pasvorm gekomen zijn die uw lichaam zo ophemelt dat uw toekomstige partner wel met open mond naar u zal moeten staren, is de volgende stap het uitkiezen van de stijl. Hierbij let ons team erop dat de uitstraling van uw kleed perfect aan uw individuele persoonlijkheid beantwoordt: Zo leent de ideale bohemian trouwjurk zich bijvoorbeeld bij uitstek tot een persoonlijkheid die romantisch maar vrijgevochten is, sexy maar nog steeds klassevol, met een nonchalante maar onweerstaanbare, eigenzinnige charme en een authentieke, vintage uitstraling. Een minder boho en dromerige maar meer glamoureuze trouwjurk lijkt dan weer geschikt voor de curvy bride die zich op haar speciale dag graag als een prinses - of misschien zelfs koningin - voelt, en zal deze luxueuze stijl vermoedelijk vormgeven in een royale baljurk met rijkelijke materialen en versieringen. 

weddingstore_2019-61.jpg

Onze bruidsshowroom is 500m2 aan puur geluk en diversiteit voor de volslanke bruid! 

Wat voor eigenschappen uw eigen karakter of dat van uw relatie dan ook mogen kenmerken, zij het speels en avontuurlijk, romantisch en intens, etc: bij Bruidsmodeland kan u erop vertrouwen dat u als plus-size bruid uit een waaier aan opties zal kunnen kiezen om u zich uw huwelijkskleed volledig eigen te maken. Om nog maar te zwijgen van de persoonlijke aanpassingen waarmee uw look nog unieker kan maken: bij Bruidsmodeland gaan we voor een all-in-formule wat betreft ons bruidsassortiment, wat betekent dat onze showroom niet alleen het grooste assortiment aan XL-trouwjurken in de Benelux presenteert, maar ook een overvloed aan bruidsaccessoires. Juwelen, bruidsschoenen, sluiers, riemen, kettingen, oorbellen, … in onze bruidsshowroom te Lommel vindt u het allemaal, van boho - of zelfs boho-chic - tot klassiek, van sober tot uitbundig, eigentijds tot traditioneel, etc.

De collectie van Bruidsmodeland is niet alleen ongeëvenaard wat betreft omvang en variatie, maar ook de intentie waarmee ze zorgvuldig samengesteld is: wij presenteren in onze showroom van ruim 500 m2 maar liefst 300+ trouwjurken van de hand van topdesigners, die er allen voor gekend staan de proporties van een voller vrouwenlichaam tot in de puntjes te kennen en hun bruidsontwerpen daar dan ook optimaal op afstellen. In dit paradijsje van XL-bruidsmode zal je je als dame met een maatje meer in een droom wanen waaruit je nooit meer ontwaken wilt! 

Schermafbeelding 2020-01-27 om 08.59.08.png

Maak een persoonlijke afspraak in onze showroom

Kijkt u er alvast naar uit de zoektocht naar uw ideale bohemian, moderne, urban, … jurk te starten in een omgeving die de plus-size bruid (én vrouw in het algemeen) wél naar waarde weet te schatten? Maak dan nu een afspraak bij een van onze ervaringsdeskundigen of spring eens binnen in onze feeërieke showroom te Lommel voor vrijblijvend advies. Wij helpen u maar al te graag verder!