• 25 jaar ervaring
  • Dé bruidsmodewinkel voor grote maten in België
  • Topmerken van bekende ontwerpers

Bruidsjurk plus size shoppen vlakbij Brussel? Kom naar Bruidsmodeland!

Bij Bruidsmodeland hoeft de bruid zich niet aan te passen aan de trouwjurk, wij passen de bruidsjurk aan op jou. Dit is ons enige doel, onze hartenwens en onze passie: plus size bruidjes voorzien van hun perfecte trouwjurk. Kom ook naar onze showroom van maar liefst 500 m2, bomvol met trouwjurken vanaf maat 46! Je kunt jouw droomjurk in je eigen maat passen. Mocht je droomjurk onverhoopt toch niet tussen onze collectie zitten, dan kunnen we altijd een jurk die het nét niet is volledig naar wens aanpassen.

Curvy model in bruidskleding
Collectie exclusieve bruidsjurken

Grootste collectie plus size bruidsjurken van de Benelux

Ga je binnenkort trouwen, maar kijk je op tegen het zoeken naar een trouwkleed? Voor veel plus size bruidjes is het een ware uitdaging om in reguliere bruidswinkels een goed passende jurk te vinden zonder dat ze hiervoor de hoofdprijs betalen. In onze winkel nabij Brussel vind je een zeer ruime en gevarieerde collectie trouwjurken met grote maten. Wij maken het passen van jurken tot een waar feest en garanderen je dat je vertrekt met jouw droomjurk. 

Aantrekkelijk geprijsde trouwjurken van designermerken

Onze collectie bestaat uit meer dan 300 trouwjurken in alle maten en stijlen van bekende designers uit heel Europa. Nergens anders vind je zo’n ruim aanbod van plus size trouwjurken voor zo’n aantrekkelijke prijs. Je hebt al een trouwjurk vanaf € 799,-. Onze stylisten, die meer dan 25 jaar ervaring hebben met het vak, zetten alles op alles om een complete trouwoutfit voor je samen te stellen. Uiteraard binnen jouw budget en met inachtneming van al jouw wensen.

Bruidsmodeland expert in bohemian plus size trouwjurk

Op zoek naar een prachtige bohemian bruidsjurk? We hebben ons gespecialiseerd in bohemian bruidsjurken met grote maten. Deze prachtige jurken kunnen we in elke stijl of vorm aanpassen tot de perfecte bruidsjurk is gecreëerd, geheel naar jouw wensen. Onze stylisten weten als geen ander hoe ze de jurk zo kunnen vormgeven zodat jouw curves het beste naar voren komen. Ook geven we altijd oprechte adviezen en proberen we graag eens een andere aanpak om tot het mooiste resultaat te komen.

Maak een pasafspraak voor je trouwjurk

We vinden het hartstikke gezellig als je eens binnen komt wandelen om inspiratie op te doen, maar wil je trouwjurken passen met behulp van onze stylisten dan kan je het beste even een afspraak maken. Onze stylisten maken dan hun agenda voor je vrij en zorgen ervoor dat het trouwjurken passen een waar feestje wordt. We zitten op anderhalf uur afstand van Brussel, dus je kunt het bezoekje aan ons heel goed combineren met een etentje in deze romantische stad

Kom samen met je hubby to be! 

Sinds kort heeft Bruidsmodeland ook een afdeling voor de bruidegom. Ook hier werken we met aantrekkelijke prijzen voor trouwpakken van bekende designers: je hebt al een op maat gemaakt trouwpak voor € 290,-. Heeft jouw verloofde nog een trouwpak nodig? Neem hem dan gerust mee! No worries: de afdelingen bruid en bruidegom zijn van elkaar afgezonderd, hij zal jouw potentiële trouwjurk niet kunnen zien. 

Maak een afspraak