Blog

Bruidsjurken van (inter)nationale topmerken vanaf maat 46.

Op zoek naar een bruidsjurk? Wij adviseren je graag. In onze blog vind je alvast meer informatie. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze winkel waar we je graag persoonlijk met raad en daad bijstaan.

maak een afspraak
Bruidsjurken vanaf maat 46
Terug naar overzicht

Bruidsjurken voor een maatje meer vind je bij Bruidsmodeland

Schermafbeelding 2020-01-27 om 09.01.04.png

Bruidsjurken voor een maatje meer

Bij Bruidsmodeland doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat het uitkiezen van uw trouwkleed een bijna even onvergetelijke ervaring wordt als uw bruiloft, waar u met volle teugen van zal kunnen genieten en met plezier op zal kunnen terugblikken. In onze inspirerende en hoogst aantrekkelijke showroom, die maar liefst 500 m2 beslaat en meer dan 300 trouwjurken telt, is elke individuele bruidsjurk specifiek ontworpen naar het lichaam van de vollere vrouw, waardoor u zich als plus-size bruid allesbehalve beperkt zal voelen in uw keuzemogelijkheden. Bij Bruidsmodeland counteren we namelijk het gebrekkige aanbod aan kledij waarmee de volslanke vrouw dagelijks geconfronteerd wordt met een assortiment aan plus-size trouwmode dat het grootste van de Benelux uitmaakt!

Bruiden met een glimlach op het gezicht

Bij Bruidsmodeland is het van het hoogste belang dat onze bruiden met een glimlach op het gezicht en een warm gevoel naar buiten gaan; daarom hanteren we een persoonlijke aanpak die de wensen van elke bruid, maar ook haar onzekerheden op de voorgrond plaatst, en deze te allen tijde in troeven weet om te zetten. Onze professionele stylistes nemen telkens uitgebreid de tijd om hun bruid te doen voelen als de fenomenale, prachtige vrouw die ze is, ongeacht haar lichaamsvorm of kledingmaat, en weten dankzij hun jarenlange ervaring de kwaliteiten van élk figuur moeiteloos in de verf te zetten. 

Bruidsjurken voor een maatje meer binnen handbereik in Bruidsmodeland

Bij Bruidsmodeland staan we ervoor in elke bruid van dé trouwjurk te voorzien die perfect aanpast daar waar hij hoort aan te passen, en uitloopt nét daar waar hij hoor uit te lopen; met andere woorden, de vrouwelijke rondingen optimaal doet uitkomen. Deze criteria zijn echter voor elk vrouwenlichaam anders: niet ieders lichaamsvorm wordt immers geflatteerd door een baljurk, net zoals het onmogelijk is dat iedere vrouw staat met een zeemeermin-model. Bij Bruidsmodeland streven we ernaar samen met u de pasvorm te vinden die uw figuur het beste complimenteert, op een ontspannen manier en op een dag die volledig in het teken staat van me-time en verwennerij. 

Ruim en gevarieerd gamma aan trouwkleding

Bij Bruidsmodeland schrikken we er niet van terug een ruim, gevarieerd en compleet gamma aan trouwkleding aan te bieden: van rasechte prinsessenjurken tot A-lijn-modellen, van nauw aansluitende tot zweverige bruidsjurken, enz. Maar de echte meerwaarde van een bezoek aan Bruidsmodeland is dat al onze huwelijkskleding gecreëerd is door designers met het lichaam van de plus-size bride in het achterhoofd, waardoor de volslanke vrouw hier naar hartelust kan shoppen zonder op de beperkingen te stoten die ze in de gemiddelde bruidsspeciaalzaak wel ervaart. 

Evelien2 R.jpg

"Bij Bruidsmodeland verzorgen we het totaalplaatje, zodat u er als een plaatje uitziet.

Voor elk lichaamstype, maar ook elk budget."

Ook sprookjesachtige bruidsaccessoires

Dat we ernaar streven u een trouwjurk te bezorgen die volledig bij zowel uw ronde vormen als uw unieke persoonlijkheid past staat buiten kijf. Bij Bruidsmodeland gaan we echter een stap verder dan de perfecte jurk alleen, en bieden we ook een uitgebreid gamma aan sprookjesachtige bruidsaccessoires aan, zoals bijvoorbeeld sieraden, schoenen, lingerie, haaraccessoires, sluiers, enz. Dit verlost u niet alleen van de stress alle elementen van uw huwelijksoutfit apart bij elkaar te sprokkelen, het geeft u ook de garantie dat alles perfect bij elkaar past. Van een (totaal)plaatje gesproken!

Heb je misschien wel een maatje meer, maar moet je het op financieel gebied met een beetje minder doen? Geen zorgen, want bij Bruidsmodeland zien we er nauwlettend op toe dat ons aanbod huwelijksmode presenteert vanuit alle financiële klassen. Zo doen onze stylisten er steeds alles aan om je een trouwjurk te vinden die je wildste dromen waarmaakt, én ook nog eens binnen de door jou aangegeven prijscategorie valt. Bij Bruidsmodeland staan we immers niet alleen achter élk lichaamstype, maar ook achter élk budget.

Monet_F_C_15704 (1).jpg

Maak een persoonlijke afspraak!

Heb je een maatje meer en begin je jouw happily ever after graag met de perfecte trouwjurk? Aarzel dan niet om ons vrijblijvend te contacteren voor een persoonlijke afspraak of kom spontaan langs in onze showroom te Lommel. We verwelkomen je met open armen en gaan graag samen met jouw op zoek naar de ideale bruidsjurk voor jouw figuur!