Blog

Bruidsjurken van (inter)nationale topmerken vanaf maat 46.

Op zoek naar een bruidsjurk? Wij adviseren je graag. In onze blog vind je alvast meer informatie. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze winkel waar we je graag persoonlijk met raad en daad bijstaan.

maak een afspraak
Bruidsjurken vanaf maat 46
Terug naar overzicht

Bruidsjurken voor grote maten te Lommel met rijkelijk keuzeaanbod

Bruidsjurken voor grote maten in Lommel zijn vaker wel dan niet erg moeizaam te verkrijgen, en wanneer de gemiddelde bruidsmodezaak dan toch uitzonderlijk enkele trouwjurken heeft voor een maatje 46 of meer, is het al een mirakel als er enige marge overblijft voor keuze tussen een handjevol modellen, stijlen, stoffen, kleuren, etc - laat staan dat de ontwerpen die er zijn een plus-size vrouwenlichaam de nodige ondersteuning en flattering geven waar ze zo behoefte aan hebben. Bruidsmodeland biedt een ideale totaaloplossing voor dit courante probleem met haar uitgebreide collectie aan bruidsjurken voor grote maten te Lommel!

Bruidsjurken voor grote maten zijn in Lommel exclusief te vinden bij XL-specialist Bruidsmodeland

Bovenstaande moeizame proces van het zoeken naar de ideale huwelijksjurk voor een voller figuur kan menig bruidje bij voorbaat een ontmoedigende kaakslag geven, en gaat vaak gepaard met een hoop onzekerheid en stress die van het toeleven naar de huwelijksdag eerder een nachtmerrie maken dan een droom. Dat scenario willen we bij Bruidsmodeland ten stelligste vermijden, en daarom is het voor ons van het hoogste belang ons gamma aan bruidskledij te Lommel exclusief toe te spitsen op de vrouw met een maatje meer, zodat ook zij eindelijk eens op een voetstuk kan staan!

De keuze waaraan vrouwen met een kleinere maat in het dagdagelijkse leven gewoon zijn is immers - spijtig genoeg - geen bestaande werkelijkheid voor de vrouw met een maatje meer, en met haar 500m2 grote showroom aan XL-bruidskleding te Lommel probeert Bruidsmodeland dit tekort zo goed mogelijk te compenseren wat betreft huwelijksmode. Want zeker op de mooiste dag van je leven is het een must je goed in je vel te voelen, zonder daarom je verwachtingen bij te moeten stellen omwille van een gebrek aan opties voor jouw lichaam, dat evenzeer een tal aan keuzes en een bijzondere trouwjurk verdient. Want bij Bruidsmodeland te Lommel vinden we élke vrouw prachtig zoals ze is - al haar ronde of minder ronde vormen inbegrepen!

Bruidsjurken voor grote maten in Lommel en omgeving zijn onze specialiteit: want een buitengewone vrouw verdient een buitengewone jurk!

Tijdens onze persoonlijke pasafspraken voor bruidjes met een maatje meer te Lommel, waarbij we u onderdompelen in een warm bad van comfort en professioneel stijladvies, kijken we naar welk model (een A-lijn bruidsjurk, een nauwsluitend zeemeermin-model, een fit & flare, de trompet-stijl, …) en welke stijl (urban, landelijk, romantisch, bohemian, glamour, klassiek, modern, …) uw lichaam en persoonlijkheid zo in de verf zetten dat uw verschijning zowel uw gasten als toekomstige partner met verstomming zal slaan. Daarenboven hebben onze ervaringsdeskundigen er tevens oog voor dat uw jurk niet alleen elke curve van uw lichaam perfect zal complimenteren, maar ook naadloos aansluit bij het thema, de locatie en de gewenste atmosfeer van uw ceremonie en/of feest.

Zo bent u misschien wel op zoek naar een royaal aandoende bruidsjurk waarmee u zich de rijkelijke luxe en statigheid van een lid van de koninklijke familie kan aanmeten, maar speelt uw huwelijksceremonie zich af op het strand? Wat had u dan gedacht van een volumineuze prinsessenjurk die het nodige gevoel voor drama creëert, maar toch luchtig en passend voor de gelegenheid blijft door het gebruik van tule? Bij Bruidsmodeland is dit slechts een flinter van de oneindigheid aan mogelijkheden waarmee we u als plus-size gelukkig proberen te maken, en zullen we er steeds naar streven op een creatieve manier al uw huwelijkswensen te verenigen in één droomjurk, die u perfect op het lijf geschreven is.

wedding_bh_weggewerkt-3.jpg

Bruidsjurken in grote maten te Lommel en omstreken zijn nooit makkelijker bereikbaar geweest dan bij Bruidsmodeland

Naast de verscheidenheid aan pasvormen, modellen, stijlen, materialen (organza, satijn, zijde, chiffon, kant, brokaat, …), kleurencombinaties (wit, ivoor, champagne, blush pink, …), lengtes (kort, T-lengte, lang, …), enz. waaruit onze meer dan 300 jurken bestaan, is er in onze bruidsshowroom te Lommel ook een zee aan fabelachtige bruidsaccessoires te vinden. Zo kunt u uw trouwoutfit bij ons integraal samenstellen met behulp van onze vakkundige stylistes, zonder dat u zich zorgen moet maken dat er een bepaald element (zoals uw sluier, uw schoenen, uw armband of ketting, …) niet bij het geheel zal passen en zonder dat u talloze winkels moet aflopen voor een totale bruidsoutfit. Wat bijna nog mooier is, is dat we bij Bruidsmodeland te Lommel prijzen aanbieden voor ieders budget en in iedere prijsklasse, zonder daarom aan schoonheid noch kwaliteit in te boeten: u hoeft bij ons immers geen miljoenen uit te geven om er toch uit te zien als a million bucks! 

Maak nu jouw afspraak voor persoonlijk advies

Maak nu ook jouw afspraak voor persoonlijk advies van onze ervaren consultants over hoe we je er als je meest stralende zelf doen uitzien met een trouwjurk die je wildste dromen overtreft! Of spring gewoon spontaan binnen in onze bruidsshowroom te Lommel, wij helpen je met veel plezier verder!

Schermafbeelding 2020-02-07 om 08.46.56.png