Blog

Bruidsjurken van (inter)nationale topmerken vanaf maat 46.

Op zoek naar een bruidsjurk? Wij adviseren je graag. In onze blog vind je alvast meer informatie. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze winkel waar we je graag persoonlijk met raad en daad bijstaan.

maak een afspraak
Bruidsjurken vanaf maat 46
Terug naar overzicht

Curvy brides staan niet langer in de kou dankzij Bruidsmodeland

Curvy brides kunnen eindelijk hun hartje ophalen: ze worden in hun zoektocht naar de fabuleuze trouwjurk van hun dromen niet langer naar de zijlijn verdrongen! Bij Bruidsmodeland krijgen curvy brides namelijk eindelijk ook eens de kans eindeloos rond te snuffelen in een haast onuitputtelijk en divers aanbod aan stuk voor stuk prachtige bruidsjurken. 

weddingstore_2019-3.jpg

Curvy brides beginnen hun sprookje niet aan het altaar, maar in de showroom van Bruidsmodeland

Bij Bruidsmodeland tillen we het aanbod van de gemiddelde bruidsmode-speciaalzaak naar een hoger niveau: niet door een weelde aan pasvormen, modellen, stijlen etc. aan te bieden, zoals het een goede bruidsspeciaalzaak betaamt, maar door dit te doen met het buitengewone, unieke lichaam van de curvy bride in het achterhoofd. Rondstruinen in onze sprookjesachtige showroom te Lommel, die meer dan 300 magnifieke bruidsjurken telt en het grooste aanbod aan plus-size trouwmode van de Benelux uitmaakt — om nog maar te zwijgen over onze schat aan bruidsaccessoires - is een ervaring waarbij we ons volledig op uw tevredenheid en geluk richten, zodat op uw huwelijksdag zelfs de zon zal verbleken bij het aanzicht van wat een stralende bruid u bent. 

Wanneer u zich voor uw persoonlijke pasafspraak bij Bruidsmodeland aanmeldt begeeft u zich in maar liefst 500 m2 aan huwelijksmode die u zal verbluffen in haar ondersteuning en waardering van de volslanke bruid: al onze stuks zijn namelijk ontworpen door topdesigners en vervolgens handgeplukt door onze deskundige bruidsspecialisten, allen met een diepgaand inzicht in nét die vormen, structuren en bruidsdesigns waar het lichaam van de curvy bride om smeekt, en dus in de ideale positie om aan uw wensen te voldoen. 

Curvy brides kunnen nu de betere oorden van Bruidsmodeland opzoeken, dé bruidsspeciaalzaak voor een maatje meer

Maar ook intern verschilt ons aanbod: want ook al leggen wij onze focus specifiek op de bruid met een voller figuur, bij Bruidsmodeland maken we er een hoofdzaak van niet elk lichaam met een maatje meer over dezelfde kam te scheren. Net zoals bij kleinere maten het geval is, is immers niet elk curvy lichaam gebaat bij één en dezelfde pasvorm van huwelijksjurk. Daarom bieden we bij Bruidsmodeland diepgang aan, zowel in onze persoonlijke relatie met elke individuele klant als in ons materiële assortiment.

Ons aanbod aan bruidskleden is immers niet alleen uitgediept in de breedte, wat wilt zeggen dat we een brede selectie en talloze modellen voor de curvy bruid aanbieden, zoals A-lijn, zeemeermin-model, baljurk, empire, … maar ook in de hoogte: al deze modellen verzorgen we namelijk ook in verschillende stijlen, zoals klassiek, modern, bohemian, glamour, sober, … En dat met talrijke mogelijke manieren waarmee u ook als volslanke bruid uw trouwjurk volledig naar uw hand kan zetten, zodat u voor een keer niet moet onderdoen voor de legio keuze-opties aan trouwjurken waarmee de gemiddelde kleinere maat overrompeld wordt.

Bruidsmodeland voor curvy brides: de droom waaruit je niet ontwaken moet!

Gaande van uitvoeringen in diverse kleuren (champagne, ivoor, wit, blush pink,…) tot in verschillende stoffen (satijn, tule, organza, brokaat, zijde, …), en van haaraccessoires en juwelen (tiara’s, halskettingen, …) tot bijvoorbeeld de juiste bruidslingerie: bij Bruidsmodeland vindt u het allemaal onder één dak. Met deze formule streven we er bij Bruidsmodeland naar het de bruid met een maatje meer niet een klein beetje, maar een heel pak gemakkelijker te maken in haar zoektocht naar de perfecte jurk: tijdens een fitting bij Bruidsmodeland krijgt u de uitzonderlijke kans om uw volledige huwelijksoutfit in één keer samen te stellen. 


weddingstore_2019-18.jpg

Zo kan u er zeker van zijn dat alle afzonderlijke elementen van uw trouwlook bij elkaar passen (bijvoorbeeld het patroon van uw sluier bij dat van uw jurk, of de kleur van uw juwelen bij de details op uw schoenen), maar ook dat u geen overdaad aan winkels moet afschuimen om exact datgene te vinden dat u wilt en dat een mooi geheel vormt wanneer u het aantrekt.

Bovendien biedt Bruidsmodeland dit alles aan aan wel zeer democratische prijzen: bij ons kan u reeds een voortreffelijke trouwjurk vinden die het lichaam van de vollere vrouw complimenteert vanaf maar liefst 999 euro. Zo besparen we u niet alleen een hoop tijd en stress, maar ook financiële perikelen!weddingstore_2019-1.jpg

Bruidsmodeland: dé curveball in curvy bruidsmode

Bij Bruidsmodeland schatten we de wensen van de curvy bride eindelijk naar waarde; want élk vrouwenlichaam is prachtig en elke bruid verdient het om er op haar best uit te zien op misschien wel de mooiste dag van haar leven, ongeacht de vormen van haar ongetwijfeld fantastische figuur. De vakkundige stylistes van Bruidsmodeland begeleiden u tijdens uw zoektocht met een warme aanpak die vertrouwen en professionaliteit uitstraalt, waardoor u zich volledig op uw gemak voelt tijdens het ontdekken van welke trouwjurk uw persoonlijkheid perfect aanvult.

Heeft u als volslanke dame lang genoeg de lijdensweg van beperkte keuze afgelegd en bent u klaar om deze vastbesloten vaarwel te zeggen op misschien wel de mooiste dag van uw leven? Maak dan nu vrijblijvend een afspraak bij de ervaringsdeskundigen van Bruidsmodeland. Wij verwelkomen u met open armen en professioneel advies en verheugen ons alvast dé trouwjurk van uw dromen voor u te vinden!