Blog

Bruidsjurken van (inter)nationale topmerken vanaf maat 46.

Op zoek naar een bruidsjurk? Wij adviseren je graag. In onze blog vind je alvast meer informatie. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze winkel waar we je graag persoonlijk met raad en daad bijstaan.

maak een afspraak
Bruidsjurken vanaf maat 46
Terug naar overzicht

De perfecte trouwjurk voor bruiden met een maatje meer

9229ME f (1).jpg

De perfecte trouwjurk voor bruiden met een maatje meer

De perfecte bruidsjurk vinden is voor iedere bruid een hele uitdaging, of je nou een maatje meer hebt of niet. Daarbij hebben plus-size bruiden wellicht een extra uitdaging, in de vorm dat veel bruidsmodezaken weinig tot zelfs geen collectie hebben voor de volslanke bruid! Gelukkig specialiseren steeds meer winkels zich in plus-size bruidsmode. Zo is onze bruidswinkel gespecialiseerd in grote maten trouwjurken. Wij vertellen je in deze blog hoe jij jouw droomjurk met een maatje meer vindt!

Plus-size trouwjurken passen

Bruidjes met een maatje meer krijgen vaak tips mee als ze gaan passen: kies niet voor blote armen, kies niet voor dit bepaalde model… Dat vinden wij gek. Elk lichaam is anders, en dat heeft naar onze mening niks te maken met de maat van de bruidsjurk. Wij kijken naar de bruid zelf, wat wil zij graag laten zien en wat mag iets subtieler worden weergegeven? De bruid vertelt wat zij mooi vindt, daarbij zoeken wij de perfecte jurk uit. Maar we durven ook eens iets anders te laten zien, wie weet is dat dé jurk van haar dromen. Maak een afspraak, dan kunnen we jou ook helpen!

Voor je komt passen…

Vanwege de enorme collectie plus size trouwjurken in onze bruidsmodezaak, is het handig om al een idee te hebben van de bruidsjurken en modellen die je mooi vindt. Natuurlijk heb je gedurende je leven veel kleding gekocht en weet je wat jou mooi staat. Dit is goed te vertalen naar een bruidsjurk. Denk aan een bepaalde halslijn, het model van de jurk (bijvoorbeeld a-lijn) en de soort stof waarvan de jurk wordt gemaakt. Als je een paar punten op papier zet of enkele afbeeldingen meeneemt van jouw smaak, kunnen we je gerichter en sneller helpen!

Bruidslingerie is belangrijk!

Je vindt bij ons niet alleen trouwjurken met grote maten nabij Gent, we hebben ook een hele mooie collectie bruidslingerie. De lingerie onder jouw bruidsjurk is heel belangrijk, het vormt je lichaam en geeft goede ondersteuning. Natuurlijk mag het ook best een beetje pikant en sexy zijn, maar comfort en steun is het belangrijkste. Kom eens naar de bruidsmodezaak, dan helpen we je graag verder!


Chat openen