Blog

Bruidsjurken van (inter)nationale topmerken vanaf maat 46.

Op zoek naar een bruidsjurk? Wij adviseren je graag. In onze blog vind je alvast meer informatie. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze winkel waar we je graag persoonlijk met raad en daad bijstaan.

maak een afspraak
Bruidsjurken vanaf maat 46
Terug naar overzicht

De populairste trouwjurken trends voor plus size bruidjes | Bruidsmodeland

Plus size trouwjurken met diepe v-hals

Heb je altijd al gedroomd van een trouwjurk met diepe v-hals? Dan is 2021 helemaal jouw jaar. Komend jaar zijn bruidsjurken met diepe v-hals namelijk erg modieus. Op dit moment hebben we al veel jurken met diepe v-hals in onze collectie en daar komen elke week nieuwe bij! Als je jouw boezem niet geheel wil laten zien, kan je altijd nog kiezen voor een ‘illusie stof’ of kant. De body van de trouwjurken zijn extra verstevigd voor een goede ondersteuning van je boezem. De bruidsjurk is daardoor sexy én comfortabel, wel zo prettig!

Off-shoulder bruidsjurk grote maat


Bruidsjurken met off-shoulder bandjes zijn altijd al prachtige jurken geweest. Bovendien zijn ze heel sexy; ze zijn best bloot en de sleutelbenen van een vrouw zijn één van de meest begeerde lichaamsdelen, vinden mannen! In 2021 zijn de off-shoulder trouwjurken populairder dan ooit, we zien ze overal op de catwalks. Deze stijl is perfect voor curvy brides. Wil jij ook zo’n romantische, verleidelijke trouwjurk? Kom dan gauw naar onze bruidswinkel voor trouwjurken met grote maten nabij Gent!

Curvy bruidsjurken met schouderbandjes


Waar voorgaande jaren de strapless trouwjurk erg gewild was, is in 2021 de trouwjurk met schouderbandjes weer helemaal terug. In onze trouwjurken collectie hebben we modellen jurken met verschillende diktes bandjes, om optimaal comfort te garanderen en natuurlijk om te voldoen aan elke mogelijke wens van de bruid. Of je nu een bruidsjurk zoekt met spaghettibandjes of een prachtige brede schouderband, bij ons vind jij je droomjurk!

Maak een afspraak om trouwjurken te komen passen of kom op de bonnefooi langs. Let op! In het weekend kan het erg druk zijn. Graag tot snel!

Chat openen