Blog

Bruidsjurken van (inter)nationale topmerken vanaf maat 46.

Op zoek naar een bruidsjurk? Wij adviseren je graag. In onze blog vind je alvast meer informatie. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze winkel waar we je graag persoonlijk met raad en daad bijstaan.

maak een afspraak
Bruidsjurken vanaf maat 46
Terug naar overzicht

Droomdatums in 2022


Zal 2022 het jaar worden voor alle droomhuwelijken? Wie zal het zeggen. We weten het nu in ieder geval nog niet. Maar zeker is wel, dat er al heel veel bruiloften voor 2022 gepland staan. Dat komt vooral om 't hèt jaar bij uitstek is om een bijzondere datum te kiezen. Ongeacht of je nu een cijferfreak bent of niet... 

Belangrijke redenen om te trouwen

In 2020 en 2021 konden veel huwelijken niet doorgaan. Door de regels besloten veel stellen om hun bruiloft uit te stellen. Een feest vieren met slechts een paar gasten en dan ook nog afstand houden, dat is niet iets wat je wilt. Er waren natuurlijk wel bruiloften, omdat sommige stellen het geen probleem vonden om op een aangepaste manier te trouwen, of haast hadden of een andere belangrijke reden om te trouwen. Maar de meeste mensen hebben hun bruiloft dus uitgesteld tot 2022. De trouwjurk blijft nog even bewaard.

Het jaar van tweeën

Of het nu om praktische redenen is of niet, wie dol is op mooie cijfercombinaties kan zijn hart ophalen in 2022. Dit is het jaar met allerlei bijzondere datums. En als je dan trouwen gaat, dan wil je toch gewoon zo'n mooie datum kiezen of niet?

De eerste bijzondere datum is 2 februari, oftewel 2-2-2022. Kort daarna komen 20-2-2022 en 22-2-2022. Leuk met allemaal tweeën. Wil je liever later in het jaar in november of december trouwen, dan zijn 22-11-2022 en 22-12-2022 leuke opties. Extra sfeervol omdat mensen in deze periode toch al vaak in een feeststemming zijn. En oh ja, als je helemaal voor het ultieme tweeënspektakel wilt gaan, probeer dan eens of je om klokslag 12:00 uur kunt trouwen. Wie weet lukt dat. 

Trouwdatum vastleggen

Normaal gesproken kun je bij een gemeente tot zo'n 6 weken van tevoren je huwelijk aanvragen. Met dit soort bijzondere dagen zul je echter veel eerder moeten zijn. Je hoeft niet verbaasd te zijn als alles al vol zit, maar proberen kan natuurlijk altijd. En dan kun jij gewoon een grote maten trouwjurk in Gent zoeken en van 2022 een superjaar maken. Succes!