Blog

Bruidsjurken van (inter)nationale topmerken vanaf maat 46.

Op zoek naar een bruidsjurk? Wij adviseren je graag. In onze blog vind je alvast meer informatie. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze winkel waar we je graag persoonlijk met raad en daad bijstaan.

maak een afspraak
Bruidsjurken vanaf maat 46
Terug naar overzicht

Kan mijn bruiloft doorgaan tijdens het coronavirus?

Veel bruidsparen vragen zich af of hun bruiloft nog wel door kan gaan tijdens het coronavirus. In regel kán het wel, de vraag is meer: moet je dit willen? Je kunt een bruiloft vieren als je de strenge regels naleeft, maar naar onze mening haalt dat wel het speciale gevoel bij de dag weg. Daarom gaan we in deze blog dieper in op hoe je jouw bruiloft uit kunt stellen tot wanneer er weer meer mogelijk is en je echt een mooi feest kunt geven.

Bruiloft verplaatsen of uitstellen


Het uitstellen of verplaatsen van de bruiloft betekent in beide gevallen een nieuwe datum kiezen. Zit je echt vast aan een bepaalde datum, dan kan dat met betrekking tot leveranciers heel lastig zijn. Er zijn ontzettend veel bruidsparen die hun bruiloft liever uitstellen tot het coronavirus is gaan liggen en daardoor zitten veel leveranciers en trouwlocaties tot ver in de toekomst vol. Een tip: beslis of de datum echt zo belangrijk voor je is, want vaak zijn er nog wel vrije plekken op minder populaire data, zoals zondagen en doordeweekse dagen. Zo kan je ook kijken naar het seizoen: ben je bereid om in de winter te trouwen?

Maak een lijst met prioriteiten


Nadat jullie een nieuwe datum hebben uitgezocht, moeten alle leveranciers een seintje krijgen. Dit kunnen al gauw 15 tot 20 leveranciers zijn. Maak een lijstje met leveranciers die het belangrijkste zijn. Met deze personen neem je als eerste contact op. Kunnen zij niet op de nieuwe datum? Vraag direct naar eerstvolgende mogelijkheden en houd daarbij ook opties open zoals doordeweeks en een minder populair seizoen.

Wat kan je nog wel regelen?


Veel dingen moeten dus uitgesteld worden, maar een trouwjurk kopen kan je (onder andere) wel alvast doen! Ben je nog op zoek naar trouwjurken in grote maten? Kom dan naar onze bruidswinkel! Naast ons pand zit ook onze Bruidsmode Outlet voor extra scherp geprijsde bruidsmode (geen grote maten). Maak een afspraak en bekijk onze zeer ruime collectie trouwjurken voor bruiden met een maatje meer. Hopelijk zien we je snel in onze bruidsmodezaak in Lommel!

Chat openen