Blog

Bruidsjurken van (inter)nationale topmerken vanaf maat 46.

Op zoek naar een bruidsjurk? Wij adviseren je graag. In onze blog vind je alvast meer informatie. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze winkel waar we je graag persoonlijk met raad en daad bijstaan.

maak een afspraak
Bruidsjurken vanaf maat 46
Terug naar overzicht

Nieuwe trouwdatum kiezen, hoe doe je dat?

Wees flexibel bij kiezen nieuwe trouwdatum

De nummer één tip die we kunnen geven bij zo ongeveer alle aspecten van het verschuiven van de bruiloft is: wees flexibel. De leveranciers zullen coulant zijn en doen wat ze kunnen, maar ook zij hebben te maken met veel verschuivingen van bruiloften. Dat betekent dat de kans groot is dat jullie favoriete, zorgvuldig gekozen datum volgend jaar misschien niet meer beschikbaar is. Wat waarschijnlijk wel beschikbaar is, zijn data in de herfst of winter. Of misschien een minder populaire dag in de week.

Stel prioriteiten voor de bruiloft

Bij het uitstellen of verplaatsen van de bruiloft kan het dus zijn dat je dingen moet aanpassen. Maak een lijstje en stel prioriteiten. Wat mag echt niet anders en op welk gebied kunnen jullie wel aanpassingen doorvoeren? Een andere datum of dag in de week kan al een wereld van verschil maken zodat jullie niet pas over 2 jaar in het huwelijksbootje stappen.

Kom naar onze bruidswinkel!

Of de bruiloft nu nog ver weg is of niet, de bruidsjurk en het trouwpak kan je natuurlijk wel alvast aanschaffen. Kom naar onze bruidswinkel en beleef een unieke dag. Bij Bruidsmodeland vind je onze collectie grote maten trouwjurken en bij Bruidsmode Outlet vind je maten 34 t/m 44. Je bent altijd welkom om binnen te lopen, maar in de weekenden kan het druk worden en daarom raden we aan om toch een afspraak te maken. Zo kunnen onze stylisten je perfect helpen en alle tijd voor je vrij maken zodat je echt een unieke beleving hebt in onze bruidswinkel. Graag tot ziens!

Chat openen