Blog

Bruidsjurken van (inter)nationale topmerken vanaf maat 46.

Op zoek naar een bruidsjurk? Wij adviseren je graag. In onze blog vind je alvast meer informatie. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze winkel waar we je graag persoonlijk met raad en daad bijstaan.

maak een afspraak
Bruidsjurken vanaf maat 46
Terug naar overzicht

Plus size bohemian trouwkleden

Trouwjurken grote maten in Gent

In onze bruidswinkel in Lommel vind je prachtige trouwjurken nabij Gent. Kom dus zeker even langs als je in de buurt bent, het bezoeken van de showroom is een beleving op zich! Als je op zoek bent naar een bohemian trouwjurk, ben je bij ons zeker aan het goede adres. Een boho jurk is een prachtige stijl bruidsjurk die vaak doet denken aan het hippie-tijdperk. Deze jurken hebben een speels karakter met romantische details. Ga je trouwen op het strand of juist op het platteland? Een bohemian bruidsjurk staat geweldig bij zowel de festival-bruid als de country-bruid!

Bohemian bruidsjurken met lange mouwen

Steeds vaker zien we de bohemian bruidsjurk met een lange mouw. De mouwen variëren in lengte van een driekwart tot een lange mouw met een ‘flared’ look. Flared betekent uitlopend en past perfect bij de bohemian stijl. De stoffen die veelal worden gebruikt zijn chiffon en kant, omdat deze stoffen soepel vallen en lekker luchtig en licht zijn. Ideaal voor de zomerse bruiloft wanneer de temperaturen aangenaam zijn. Daarnaast passen deze stoffen simpelweg perfect bij de boho-stijl. 

Boho-stijl perfect voor trouwjurken grote maten

Ben jij een plus size bruid? Dan is de boho-stijl perfect voor jou. Door de soepel vallende stoffen en de veelal losse modellen worden je curves op een prachtige manier benadrukt. De gebieden die je minder aandacht wil geven worden gecamoufleerd. De boho trouwjurk bestaat in vele verschillende vormen, je kunt de jurk precies zo kiezen als je wil. Zo kun je kiezen voor een hooggesloten hals of juist een diepe v-hals, een split in de rok, een lange rok of juist een korte - alles is mogelijk. 

Kom naar onze bruidswinkel die gespecialiseerd is in trouwjurken met grote maten, bekijk onze collectie plus size bruidsjurken en pas jouw toekomstige trouwkleed!