Blog

Bruidsjurken van (inter)nationale topmerken vanaf maat 46.

Op zoek naar een bruidsjurk? Wij adviseren je graag. In onze blog vind je alvast meer informatie. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze winkel waar we je graag persoonlijk met raad en daad bijstaan.

maak een afspraak
Bruidsjurken vanaf maat 46
Terug naar overzicht

Bruidsmode voor grote maten in overvloed dankzij Bruidsmodeland

Schermafbeelding 2020-01-27 om 08.59.08.png

Bruidsmode voor grote maten begint bij onze inspirerende showroom en topstylistes

Het is namelijk heerlijk vertoeven in onze 500m2 grote showroom, die een enorm aanbod aan exclusieve bruidsmode voor grote maten presenteert - allemaal van de hand van topdesigners - en niet minder dan de grootste plus-size bridal showroom in de Benelux is! Bij Bruidsmodeland wordt u bovendien doorheen heel uw keuzeproces geholpen door topstylistes met meer dan 25 jaar ervaring in de sector van XL-bruidsmode, waardoor het uitkiezen van uw trouwjurk een ontspannen en plezierige ervaring wordt waar u in de aanloop naar uw bruiloft toe ten volle van zal kunnen genieten.

Ons voornaamste streven is onze volslanke bruid zich goed doen voelen in misschien wel het belangrijkste kledingstuk dat ze ooit zal dragen, en daar willen we vanzelfsprekend dan ook het mooiste kledingstuk van maken. Bij een curvy bride is het van essentieel belang dat een trouwjurk niet alleen met kennis van zaken over de vollere vrouw ontworpen is, maar ook uw individuele lichaamsvorm in de meest positieve zin accentueert en de perfecte pasvorm heeft. Wanneer u in uw trouwkleed verschijnt wilt u immers dat de aandacht naar uzelf gaat, en niet naar uw kleed. De juiste trouwjurk zal u als zichzelf doen voelen en u complimenteren zonder u te overschaduwen, en dat is exact het soort details waar we ons bij Bruidsmodeland tot de perfectie in verdiepen. 

Schermafbeelding 2020-01-27 om 08.59.46.png

wedding_bh_weggewerkt-1.jpg

Bruidsmode voor grote maten door Bruidsmodeland: een totaalpakket in elke zin van het woord

Bij Bruidsmodeland kijken we er immers naar of een huwelijksjurk wel past bij niet alleen uw lichaam, maar ook bij uw persoonlijkheid en hoe u uw huwelijksfeest voor ogen heeft. Wilt u bijvoorbeeld een trouwjurk die het avontuurlijke in uzelf naar boven brengt en wat meer sexy is, of houdt u meer van een tijdloze bruidslook à la Grace Kelly, die uw klassevol kantje in de kijker zet? Is het belangrijk dat u op uw huwelijksfeest genoeg bewegingsvrijheid heeft om in uw bruidskleed volop te kunnen dansen, of is dit niet noodzakelijk een prioriteit? En ziet u graag het zilveren thema waarmee u uw feestruimte heeft ingericht terugkeren in kleine details op uw trouwkleed? Bij Bruidsmodeland is alles mogelijk, en ontsnapt er geen detail aan het scherpe oog van onze persoonlijke stylistes, die al uw wensen zo vakkundig mogelijk proberen waar te maken. 

Bruidsspeciaalzaak in Lommel

Maar Bruidsmodeland zou niet een van de beste bruidsspeciaalzaken te Lommel en omstreken zijn, moest het niet gaan om ons uitgediept aanbod aan bruiloftsartikelen dat zich verder strekt dan louter trouwjurken voor grote maten. Ons huwelijksassortiment bestaat deels namelijk ook uit talloze huwelijksaccessoires die naadloos aansluiten bij ons diverse scala aan trouwkleding: onze sluiers, tiara’s, bruidsschoenen, lingerie, sieraden en dergelijke vervolledigen uw hele bruidslook, en zijn nagenoeg allemaal op één en dezelfde plaats te verkrijgen. Zo kan u zelf een huwelijkslook samenstellen waarvan u volledig zeker bent dat alle elementen bij elkaar passen, en hoeft u niet met een bang hartje af te wachten of die schoenen of die oorbellen die u bij die ene zaak gekocht heeft wel helemaal matchen bij de kleur van uw bruidsjurk.

Bruidsmode voor grote maten die betaalbaar, maar van onschatbare waarde is

Bovendien zijn onze trouwjurken niet alleen geschikt voor elk figuur, maar ook voor elk budget. Want er prachtig uitzien, dat kan je zowel met een kleine maat als met een maatje meer, en zowel met een klein budget als met een centje meer! Alle bovenstaande wensen, van een stijl en model die bij u passen tot een topservice met persoonlijk advies waarop u kunt vertrouwen, proberen we bij Bruidsmodeland tot het uiterste voor u te vervullen binnen de prijsklasse die u aangeeft; Zo voelt u zich niet alleen in uw trouwjurk maar ook in het bedrag dat u eraan besteedt op uw opperste gemak! U hoeft immers geen dure trouwjurk aan te schaffen om een onuitwisbare indruk na te laten op uw zowel uw toekomstige levenspartner als uw gasten, en om u te voelen als de adembenemende vrouw die u bent. En ook al verzorgen we bij Bruidsmodeland prachtige huwelijkskleden en dergelijke aan aanlokkelijke prijzen, hoe u zich erin voelt op uw speciale dag is werkelijk onbetaalbaar!

Schermafbeelding 2020-01-27 om 09.01.04.png

Schermafbeelding 2020-01-27 om 09.01.48.png

Maak een afspraak!

Bent u een toekomstige bruid en wilt u graag een kijkje nemen in ons aanbod aan bruidsmode voor grote maten? Boek dan nu vrijblijvend een persoonlijke afspraak bij ons, of kom spontaan binnen in onze showroom te Lommel.

Onze ervaringsdeskundigen staan u maar wat graag bij in uw zoektocht naar de bruidsjurk van uw dromen!