Blog

Bruidsjurken van (inter)nationale topmerken vanaf maat 46.

Op zoek naar een bruidsjurk? Wij adviseren je graag. In onze blog vind je alvast meer informatie. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze winkel waar we je graag persoonlijk met raad en daad bijstaan.

maak een afspraak
Bruidsjurken vanaf maat 46
Terug naar overzicht

Trouwfotograaf prijzen: wat kost een trouwfotograaf?

Verschillen tussen trouwfotograaf prijzen

Voor sommige fotografen is het fotograferen van bruiloften hun hoofdzakelijke inkomen, voor anderen is het een hobby of bijbaantje. Het verschil tussen een professionele fotograaf en een hobbyfotograaf kan heel groot zijn. Het kan best zijn dat een hobbyfotograaf óók erg mooie foto’s maakt, dat ligt ook aan jullie eigen smaak. Bedenk goed wat je mooi vindt en zoek de trouwfotograaf die daarbij het beste aansluit, hobbyist of prof. Je betaalt dan niet alleen voor de tijd die de fotograaf doorbrengt op de bruiloft, maar ook de voorbereiding, de nabewerking, de opleiding of cursussen en de apparatuur. Je betaalt vaak meer voor iemand die zijn beroep ervan heeft gemaakt

Wat zit er bij de prijs inbegrepen?

Als je een trouwfotograaf boekt, is het altijd verstandig om te vragen wat er precies allemaal in zijn pakket zit. Vaak zijn de trouwfoto’s op digitaal formaat inbegrepen, maar hoeveel dat er zijn, verschilt per fotograaf. Ook is dit vaak een selectie van de fotograaf zelf. Een trouwalbum moet je dan nog zelf samenstellen en bestellen. Soms bieden fotografen deze mogelijkheden ook aan. Schrijf jullie wensen en vragen op en leg alles voor aan de fotograaf voor je een keuze maakt.

De allermooiste foto’s van je trouwjurk

De trouwfotograaf maakt de mooiste foto’s van jou in je trouwjurk. Kom naar onze bruidswinkel met de mooiste trouwjurken voor bruiden met een maatje meer om de perfecte bruidsjurk te vinden. In onze collectie plus size trouwjurken vind je de meest adembenemende trouwjurken met grote maten. Onze stylisten helpen je graag, zij weten het beste waar welke jurk hangt en kunnen je zo het snelste helpen. Een deur verder vind je onze Bruidsmode Outlet, maten 34 t/m 44 met hoge kortingen. Kom eens gerust langs! We verwelkomen je met plezier in onze bruidsmode winkels.

Chat openen