Blog

Bruidsjurken van (inter)nationale topmerken vanaf maat 46.

Op zoek naar een bruidsjurk? Wij adviseren je graag. In onze blog vind je alvast meer informatie. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze winkel waar we je graag persoonlijk met raad en daad bijstaan.

maak een afspraak
Bruidsjurken vanaf maat 46
Terug naar overzicht

Trouwjurk in maatje XL is dé specialiteit van Bruidsmodeland

Elite - R.jpg

Een trouwjurk voor de XL-bruid die tot in de perfectie past dankzij Bruidsmodeland

Uw trouwgarderobe uitkiezen moet een plezierige ervaring zijn waarvan u volop kunt genieten tijdens het plannen van uw bruiloft, en daarbij is een goede klantenservice van cruciaal belang. Bij Bruidsmodeland zorgen onze deskundige stylisten, met elk meer dan 25 jaar ervaring in het vak van XL-bruidsmode, voor een persoonlijke begeleiding die uw individuele wensen en behoeften op de voorgrond plaatst. Eerst bepalen we samen met u het model dat het beste bij uw lichaam past. Dit kan gaan van A-lijn-jurk tot een baljurk, een aansluitend zeemeermin-model tot een lossere trouwjurk, etc. Iedereen is immers anders, en bij Bruidsmodeland kijken we naar jouw individuele sterktes en hoe we jouw lichaam het mooiste doen uitkomen, ongeacht de maat ervan.

Hebben we een model gevonden dat jou op het lijf geschreven is? Dan verfijnen we de selectie aan de hand van de stijl die je in gedachten hebt: tijdloos, bohemian, klassiek, royaal, modern, landelijk, victoriaans, … Een baljurk bijvoorbeeld kan immers zowel een moderne als klassieke uitstraling hebben en zowel rijkelijk versierd zijn als sober, afhankelijk van welke uitstraling je beoogt. Tule, chiffon, organza, zijde, satijn, kant, borduursel, diamantjes, een riem of geen riem, ivoor- of champagne-kleurig, mouwen of geen mouwen, … de opties zijn eindeloos, en onze ervaringsdeskundigen staan je graag bij in elke keuze! Bovendien houden we hierbij niet alleen rekening met jouw karakter als persoon, maar nemen we ook de seizoenen in aanmerking (voor de dikte van de stof van de trouwjurk, bijvoorbeeld), de feestlocatie, het thema van het feest, etc.


Een XL-trouwjurk voor de vollere bruid: vind een prachtige selectie bij Bruidsmodeland

Ons exclusieve aanbod bestaat uit meer dan 300 XL-trouwjurken van de hand van hoog aangeschreven designers, uitgestald over onze enorme showroom die maar liefst 500m2 beslaat - en daarbovenop de grootste plus-size bridal showroom van de Benelux is! Bovendien vindt u hier niet enkel trouwjurken voor een maatje meer, maar ook de nodige accessoires die uw bruidsoutfit compleet maken. Bij Bruidsmodeland houden we immers niet alleen met alle feest- en weersomstandigheden rekening om u van de perfecte trouwjurk te voorzien, maar verzorgen we ook talloze aspecten die verder gaan dan de jurk zelf. 

Schermafbeelding 2020-01-27 om 08.59.08.png

Met een trouwjurk alleen bent u immers zelden volledig geholpen, en wij vergemakkelijken uw keuze- en aankoopproces doordat u alle bruidsbenodigdheden bij ons in één en dezelfde plaats kunt vinden. Bruidsmodeland heeft naast een ruime selectie aan XL-bruidsmode immers ook een enorm aanbod aan bruidsaccessoires, gaande van lingerie tot trouwschoenen, sieraden tot haaraccessoires, sluiers, etc: de lijst is eindeloos, het assortiment stuk voor stuk prachtig.

bruidsmodeland_2018-137.jpg

bruidsmodeland_2018-175.jpg

Bruidsmodeland kleedt de plus-size bride: een maatje meer kost bij ons minder!

Dit heeft tot gevolg dat u niet van verschillende bronnen uw trouwoutfit bijeen moet sprokkelen, maar bij Bruidsmodeland heel uw trouwoutfit kunt samenstellen onder een vakkundige begeleiding die toegespitst is op uw individuele behoeften. Doordat alle bruidsproducten op één locatie geshopt kunnen worden spaart u zo niet alleen tijd uit, maar kan u ook beter dan ooit zien of alle elementen van uw huwelijksoutfit werkelijk bij elkaar passen en een blik werpen op het uiteindelijke totaalplaatje.

Maar trouwen is vaker wel dan niet een kostelijke bedoeling, en daarom ben je bij Bruidsmodeland in goede handen. Bij Bruidsmodeland maken we er een opperste prioriteit van een selectie aan bruidskleding aan te bieden die aan elk mogelijk budget tegemoet komt, waardoor we elke bruid gelukkig kunnen maken met dé perfecte trouwjurk die toch nog binnen haar financiële mogelijkheden ligt. Onze glimlach, aanbod en professionaliteit mogen dan wel XL zijn, onze prijzen zijn dat allesbehalve!


Say yes to the dress & maak en afspraak!

Bent u klaar om ons assortiment aan trouwjurken in maatje XL te komen bekijken en misschien wel ‘yes to the dress’ te zeggen? Aarzel dan zeker niet om een vrijblijvende afspraak te maken bij een van onze professionele stylistes, of spring zeker eens binnen in onze showroom te Lommel!

bruidsmodeland_2018-164.jpg