Blog

Bruidsjurken van (inter)nationale topmerken vanaf maat 46.

Op zoek naar een bruidsjurk? Wij adviseren je graag. In onze blog vind je alvast meer informatie. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze winkel waar we je graag persoonlijk met raad en daad bijstaan.

maak een afspraak
Bruidsjurken vanaf maat 46
Terug naar overzicht

Trouwjurken voor grote maten in België? Bruidsmodeland zegt I do!

Trouwjurken voor grote maten zijn in België helaas dun gezaaid, en wanneer ze wel voor het oprapen liggen in de gemiddelde bruidsmodezaak gaat het vaak maar om enkele verloren ogende stuks die aan schoonheid, originaliteit en kwaliteit beduidend inboeten in vergelijking met het aanbod voor kleinere maten. Om nog maar te zwijgen van de vaak ondermaatse designs, die merkbaar niet ontworpen zijn met het lichaam van de plus-size bruid in gedachten en de prachtige ronde vormen van een maatje 46 of meer dan ook allesbehalve recht aandoen.

weddingstore_2019-38.jpg

Trouwjurken voor grote maten in België die prachtig ogen, perfect passen én betaalbaar zijn

Bij Bruidsmodeland aanbidden we de volslanke bruid die durft te verschillen van de norm. Daardoor maken wij als grootste bruidsspeciaalzaak voor een maatje meer in België net het (broodnodige) verschil. Wij bieden de Belgische XL-bruid een spectaculair arrangement aan bruiloftskledij én bijpassende bruidsaccessoires aan dat de grenzen van het gemiddelde ruim overschrijdt, niet alleen wat betreft omvang maar ook wat betreft de intentie achter onze onderneming. 

Trouwjurken voor grote maten in België met klasse en stijl vind je op slechts één topadresje: Bruidsmodeland

Onze enorme showroom is maar liefst 500m2 groot en stockeert meer dan 300 trouwjurken, stuk voor stuk geprezen omwille van hun feilloos ontwerp dat de proporties van het lichaam van de volle vrouw niet alleen eerbiedigt, maar ook in volle glorie doet stralen op haar speciale dag. Onze bruidsmode-specialisten verheugen zich immers keer op keer op een persoonlijke en intense samenwerking met hun bruid, waarbij ze niet alleen de kans krijgen met haar mooie persoonlijkheid kennis te maken, maar ook samen met haar te ontsluieren welke bruidsjurk het beste bij haar karakter én ronde vormen aansluit. Door onze meer dan 25 jaar lange ervaring als topspecialist in de XL-trouwmode in België zijn onze consultants in staat haast blindelings een trouwjurk voor u uit te zoeken die perfect aan al uw maatstaven beantwoordt.

Een empire-model, een baljurk, een rechte pasvorm, een natuurlijke of een lage heuplijn, … al deze pasvormen en meer zijn bij Bruidsmodeland in verschillende uitvoeringen beschikbaar voor de vollere vrouw, en zijn dus voor één keer niet alleen een optie voor de bruid met de kleinere maat. Of u nu een bohemian atmosfeer wilt creëren op uw trouwdag of net een moderne stemming (of alles dat daar mogelijks tussenin ligt), kiest voor een sobere look of van top tot teen gehuld wilt zijn in glitter, … ons gamma trouwjurken voor grote maten in België voorziet in werkelijk elk mogelijk bruidsontwerp dat u maar wensen kunt, zodat u op uw trouwdag ongeëvenaard zal zijn in schoonheid, ongeacht uw figuur of kledingmaat - iets waar u onze bruidsjurken trouwens heus niet voor nodig heeft! 

Onze bruidsshowroom voor grote maten is met haar 500m2 de grootste in België: een oase aan geluk en diversiteit voor de volslanke bruid!  

Voor trouwjurken voor grote maten te België moet je bij uitstek bij Bruidsmodeland zijn, en de kwaliteitsvolle extra’s die we daarbovenop garanderen maken een bezoekje aan onze showroom meer dan de moeite waard:

  • Een professionele service die de klant altijd een warm welkom heet
  • Een onvergetelijke ervaring van pure verwennerij in de aanloop naar uw huwelijksdag
  • Een wijd aanbod aan keuze dat prat gaat op schoonheid, kwaliteit…en voor een keertje ook eens aan de noden van de curvy bride tegemoetkomt 
  • Niet alleen meer dan 300 trouwjurken, maar ook een breed spectrum aan bruidsaccessoires
  • Betaalbare prijzen: vanaf maar liefst 999 euro heb je bij ons een trouwjurk!

Behalve wanneer het op je budget aankomt kun je de spreuk less is more dus volledig vergeten - bij Bruidsmodeland zeggen we steevast more is more. Want een voller figuur betekent alleen maar meer om van te houden. Wij geven alvast ons ja-woord!

weddingstore_2019-25.jpg

Schermafbeelding 2020-02-06 om 10.15.04.png

Contacteer ons voor een persoonlijke fitting in onze showroom in Lommel

Bent u op zoek naar een aanbod aan trouwjurken in grote maten in België dat u voor een keertje wél op het lijf is geschreven, en u niet voor de beperkte keuze zet waar u als plus-size bride normaal mee te maken krijgt?

Maak dan nu vrijblijvend uw afspraak voor een persoonlijke fitting in onze showroom te Lommel bij een van onze vakdeskundigen. Of spring spontaan eens binnen: samen met u kijken we naar welke bruidsjurk uw ronde vormen er onbeschrijflijk doet uitzien!