Blog

Bruidsjurken van (inter)nationale topmerken vanaf maat 46.

Op zoek naar een bruidsjurk? Wij adviseren je graag. In onze blog vind je alvast meer informatie. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze winkel waar we je graag persoonlijk met raad en daad bijstaan.

maak een afspraak
Bruidsjurken vanaf maat 46
Terug naar overzicht

Trouwkleden maatje meer shoppen? Ruime keuze bij Bruidsmodeland.be!


Trouwkleden grote maten vanaf maat 46

Bij Bruidsmodeland kunnen we na 25 jaar in het vak concluderen dat er te weinig aandacht is voor de volslanke bruid. Onze winkel is daarom gespecialiseerd in trouwkleden met grote maten. De plus size bruid vindt hier dan ook alleen maar grote maten bruidsmode vanaf maat 46. Elke bruid kan haar droomjurk passen in haar eigen maat. Onze stylisten staan volledig in dienst van de bruid tijdens het passen en zullen alles doen om het perfecte plaatje te verkrijgen. De bruid zal ons pand weer verlaten met een grote glimlach!

Grote maten bruidsmode voor elk budget

Er wordt vaak gedacht dat bruidsmode met grote maten vaak ook een groter prijskaartje heeft. Gelukkig komt er een steeds groter aanbod voor de bruid met een maatje meer. Bij Bruidsmodeland bestaat de collectie uit meer dan 500 m2 plus size trouwkleden. Bij binnenkomst valt direct de ontspannen en persoonlijke aanpak op. Onze stylisten helpen de bruid met passie en gedrevenheid aan haar droomjurk.

Ook accessoires en sieraden

Bij Bruidsmodeland kun je niet alleen terecht voor grote maten trouwkledij, ook vind je hier een zeer ruim aanbod bruidsaccessoires en bruidssieraden. Wil je jouw plus size trouwkleed matchen met een sluier, schoenen, bruidslingerie, sieraden etc? In onze winkel vind je alles onder één dak.

Afdeling voor de bruidegom

Sinds 2020 heeft Bruidsmodeland ook een afdeling voor herenmode. De bruidegom in spe kan dus gewoon meekomen met de bruid om zijn trouwkostuum te passen. De trouwkostuums zijn te vinden op de bovenverdieping van onze winkel. Voor de heren geldt ook dat het gehele trouwkostuum onder één dak is te vinden; van trouwpak tot schoenen tot riem tot stropdas of strik. Uiteraard voor een zeer vriendelijke prijs.
Langskomen om te passen? Maak een afspraak met ons, dan kunnen we alle tijd nemen voor de bruid en bruidegom. Graag tot ziens!
Chat openen