Blog

Bruidsjurken van (inter)nationale topmerken vanaf maat 46.

Op zoek naar een bruidsjurk? Wij adviseren je graag. In onze blog vind je alvast meer informatie. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze winkel waar we je graag persoonlijk met raad en daad bijstaan.

maak een afspraak
Bruidsjurken vanaf maat 46
Terug naar overzicht

Trouwkleed kopen? Maak niet deze fouten!

Te vroeg trouwkleden passen 

Je wil er natuurlijk op tijd bij zijn, maar té vroeg op zoek gaan naar een bruidsjurk kan averechts werken. Er zijn namelijk nog heel veel andere zaken die je moet regelen voor de bruiloft, en die kunnen van invloed zijn op de jurk! Denk aan het thema van de bruiloft of de trouwlocatie. Ga minimaal 12 maanden vóór de bruiloft op zoek naar jouw trouwjurk. Ben jij al klaar om jouw droomjurk uit te zoeken? Wees dan welkom bij onze bruidswinkel met trouwjurken met grote maten

Te veel mensen meenemen

Het uitzoeken van de bruidsjurk wil je natuurlijk met iedereen delen. Het liefst zo veel mogelijk mensen! Maar handig is dat niet echt. Want als jij tien verschillende meningen hoort over allerlei verschillende jurken, weet je dan eigenlijk nog wel wat je zélf leuk vindt? Onze collectie plus size trouwjurken is zeer gevarieerd en uiteraard vindt iedereen wat anders mooi. Volg je eigen hart en neem hoogstens 2 à 3 mensen mee om te kijken. 

Geen andere maat willen nemen 

Je hebt het vast wel eens meegemaakt tijdens het shoppen: de ene jeans is de andere niet. Soms heb je maat 40 en dan ineens 42 of 44. Dat is bij bruidsjurken net zo, houd dus niet te veel vast aan de maat die je normaal gesproken hebt. Elke jurk is weer anders en kan heel anders vallen. Kijk echt naar wat mooi staat en dat labeltje in de jurk moet je gewoon negeren. Dan vind je jouw droomjurk zo! 

Te lang doorgaan met jurken passen

In onze bruidsmodewinkel vind je trouwjurken nabij Gent en onze stylisten gaan net zo lang door tot jij jouw droomjurk hebt gevonden. Toch is het niet verstandig om eindeloos trouwjurken te passen. Meestal worden er tussen 4 en 7 jurken gepast, maar niet elke bruid heeft dat moment met gelukstranen. Heb jij een jurk gevonden die je mooi vindt? Aarzel dan niet te lang voor je de jurk koopt. De kans bestaat namelijk heel best dat jij nooit een mooiere jurk vindt dan die ene die je op het oog hebt, en als die weg is, dan baal je. Doe je ogen dicht - zie jij jezelf in deze jurk? Dan is dit ‘m!