Blog

Bruidsjurken van (inter)nationale topmerken vanaf maat 46.

Op zoek naar een bruidsjurk? Wij adviseren je graag. In onze blog vind je alvast meer informatie. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze winkel waar we je graag persoonlijk met raad en daad bijstaan.

maak een afspraak
Bruidsjurken vanaf maat 46
Terug naar overzicht

Valkuilen tijdens het plannen van een bruiloft

Valkuilen tijdens het plannen van een bruiloft

Jouw bruiloft, de dag waar je natuurlijk sinds het aanzoek al naar uitkijkt. Je wil de dag als een echt sprookje laten verlopen, al zijn de voorbereidingen daarentegen vaak stressvol. Als je bedenkt wat er allemaal fout kan gaan op een trouwdag zal de moed je misschien in de schoenen zakken. Zonde om hier de voorpret door te laten bederven, want met de juiste voorbereidingen zullen jullie de droombruiloft krijgen die jullie verdienen.
Begin met het genieten van de voorpret, die is namelijk net zo waardevol als de dag zelf. Natuurlijk is vaak de eerste stap een geweldige bruidsjurk uitzoeken, bijvoorbeeld in onze uitgebreide bruidswinkel in Gent. Naast het uitzoeken van de jurk zijn er nog veel meer aandachtspunten voor het plannen van je bruiloft. We zetten hier een aantal van deze valkuilen voor je op een rijtje zodat je niet dezelfde fout hoeft te maken als anderen voor jou hebben gedaan.

Het weer op de trouwdag

Op veel dingen heb je invloed tijdens de trouwdag maar het weer is daar helaas niet een van. Als je natuurlijk op een tropisch paradijs gaat trouwen heb je misschien wat meer kans op een stralende dag, in Nederland zul je daar helaas niet altijd vanuit kunnen gaan. Toch kun je je hier wel op voorbereiden, bereid je gewoon voor op alle mogelijke scenario’s. Zo valt die last al van je schouders, want wat het weer ook doet, jij hebt het plan voor je droombruiloft die hoe dan ook zal doorgaan.


Neem de tijd voor het uitzoeken van je trouwjurk

Misschien ben jij wel één van die bruiden die al jaren een Pinterest bord heeft met droomjurken of ga je pas over dit kledingstuk nadenken als de bruiloft staat gepland. Welk type jij ook bent, het is altijd belangrijk om ruim de tijd te nemen voor het uitzoeken van je trouwjurk. Er zijn zoveel mogelijkheden dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Plan ruim van te voren een bezoek in bij een trouwjurken winkel en gun jezelf de tijd om alle opties te proberen. Zo hou je ruimte om nog van gedachte te veranderen en weet je zeker dat jij jouw droomjurk aan hebt op de grote dag. Je kunt je ook vast online oriënteren zoals tussen deze geweldige collectie plus size trouwjurken, wie weet doe je alvast wat ideeën op.

Budget voor de bruiloft

Als je eenmaal aan de slag gaat met het organiseren van de grote dag zul je voor een hoop keuzes komen staan. Je kunt het natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt maar denk hier van te voren al goed over na. Ga van te voren samen zitten om een beoogd budget samen te stellen. Beslis ook samen waar jullie graag je geld aan uit willen geven. Je wilt natuurlijk voldoende budget over houden voor de dingen die voor jullie het belangrijkst zijn. Zoals een geweldige trouwjurk, die komt tenslotte op alle foto’s te staan. Bij bruidsmode winkel ben je aan het juiste adres voor fantastische trouwjurken voor grote maten.