Blog

Bruidsjurken van (inter)nationale topmerken vanaf maat 46.

Op zoek naar een bruidsjurk? Wij adviseren je graag. In onze blog vind je alvast meer informatie. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze winkel waar we je graag persoonlijk met raad en daad bijstaan.

maak een afspraak
Bruidsjurken vanaf maat 46
Terug naar overzicht

Volslanke bruid krijgt eindelijk opties dankzij Bruidsmodeland

bruidsmodeland_2018-143.jpg

De bruidswinkel voor de volslanke bruid

In de wereld van Bruidsmodeland bestaat er geen vrouwenlichaam dat niet perfect is, net zoals er geen trouwjurken bestaan die exclusief zijn aan een bepaalde lichaamsvorm. Een hoge split, een strak model, een rugdecolleté… bij Bruidsmodeland hoeft u zich op geen enkel moment te voelen alsof u als volslanke bruid uitgesloten wordt van bepaalde keuzes, stijlen of modellen wat betreft uw huwelijksjurk. Bovendien sloot u bij de keuze van uw toekomstige levenspartner toch ook geen compromis, dus waarom zou u dat bij uw trouwkleed wel hoeven te doen? 

Voor de volslanke bruid geen beter adres dan Bruidsmodeland

Bruidsmodeland is een gevestigde waarde in de wereld van de XL huwelijksmode, en met reden: Dankzij meer dan 25 jaar ervaring in de branche kent de plus-size bruidsmode voor onze professionele stylistes amper nog geheimen, met als gevolg dat we vaak reeds in een oogopslag kunnen inschatten wat voor trouwjurk uw figuur het beste zal complimenteren. Ons team van ervaringsdeskundigen streeft ernaar in onze showroom telkens een ontspannen en warme sfeer te creëren, waarin u zich zelfzeker en comfortabel voelt terwijl u onder onze persoonlijke begeleiding naar hartelust bruidsjurken kan uitproberen. Doordat wij ons specialiseren in trouwmode voor een maatje meer, kan u bij ons immers quasi elk trouwkleed in het assortiment op het moment zelf passen zonder u gelimiteerd te voelen in uw keuze omwille van uw volslanke figuur.


wedding_bh_weggewerkt-1.jpg

bruidsmodeland_2018-186.jpg

Speel de troeven van een voller figuur goed uit

Maar de troeven van een voller figuur optimaal uitspelen mag dan wel beginnen bij het juiste model van huwelijkskleed, daar eindigt het nog lang niet. U kan bijvoorbeeld dan wel de voorkeur hebben voor een bruidskleed dat dicht aansluit bij uw lichaam, maar eenzelfde soort model komt in honderden verschillende varianten waarmee u uw huwelijksoutfit op uw eigen wens en individuele voorkeur kan toespitsen. Die nauwsluitende trouwjurk kan bijvoorbeeld erg zacht en romantisch ogen wanneer hij volledig in kant is, maar ook erg chique en gedistingeerd overkomen wanneer u voor een eerder sobere stof als satijn kiest: de mogelijkheden zijn legio. Bij Bruidsmodeland helpen we u graag die keuze te maken tussen kleuren, stoffen, accessories etc. die de uitstraling die u voor ogen heeft zo dicht mogelijk benadert, zodat uw trouwkleed een ware weerspiegeling is van wie u bent als persoon.

De volslanke bruid koopt bij Bruidsmodeland: een maatje meer is voor ons meer dan perfect!

Dat de perfecte trouwjurk een optelsom is van minutieuze maar cruciale details hebben we ondertussen reeds vastgesteld. Zo kunnen zowel de kleuren van een bruidsjurk (wit, champagne, ivoor-, goud- of zilverkleurig, …) als het materiaal waaruit hij bestaat (tule, organza, chiffon, zijde, …) een wereld van verschil maken wat betreft uw finale bridal look. Maar wanneer we bij Bruidsmodeland de belofte doen onze volslanke bruid van een totaalplaatje te voorzien, doelen we niet louter op haar bruidsjurk. Bruidsmodeland biedt in haar exclusief gamma immers ook complementaire huwelijksartikelen aan: van bruidsschoenen tot lingerie, van gewone accessoires zoals juwelen en riemen tot haaraccessoires zoals een sluier of tiara, wij hebben het allemaal. 

Hiermee bieden we u niet alleen de garantie dat alle elementen van uw trouwlook naadloos bij elkaar aansluiten, maar gunnen we u ook een overzichtelijk totaalbeeld van hoe u er op uw speciale dag uit zult zien. Zo kunt u zich van top tot teen ervan vergewissen dat u er fantastisch uitziet en dat alles een mooi, coherent geheel vormt, zonder dat u daarvoor talloze bruidsspeciaalzaken moet bezoeken. Zo besparen we u niet alleen veel tijd, maar mogelijks ook veel stress tijdens het plannen van uw bruiloft: want uw comfort is voor ons even kostbaar als de ongetwijfeld onvergetelijke herinneringen die u zult maken op de mooiste dag van uw leven!

Tiffany_C_5882.jpg

"En ze leefden nog volslank en gelukkig: Bruidsmodeland kleedt prachtige vrouwen

met een maatje meer op de mooiste dag van hun leven, en dat voor een prikje"

bruidsmodeland_2018-163.jpg

Maak een afspraak in onze showroom te Lommel!

Tot slot maar daarom zeker niet minder belangrijk, heeft Bruidsmodeland voor iedere persoonlijkheid in ieder lichaam, maar ook voor ieder budget wat wils. Bruidsmodeland mag dan wel tot aan het plafond reiken qua keuze-aanbod, professionaliteit en klantvriendelijkheid, onze prijzen doen dat niet: bij ons heb je al een trouwjurk vanaf maar liefst 999 euro! In onze showroom te Lommel, die maar liefst 500m2 groot is, meer dan 300 bruidsjurken voor de vollere vrouw telt en daarmee de verbeelding van elke volslanke bruid op hol doet slagen, vindt je een selectie aan trouwmode terug die elke prijsklasse respecteert. Zo vind je niet enkel voor elk lichaamstype, maar ook voor elke prijscategorie de perfecte bruidsoutfit dankzij Bruidsmodeland. 

Ben jij een volslanke bruid die klaar is om samen met ons aan het magische proces te beginnen van een trouwjurk uitkiezen? Contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak of kom een kijkje nemen in onze showroom te Lommel. Wij helpen je graag verder!