Blog

Bruidsjurken van (inter)nationale topmerken vanaf maat 46.

Op zoek naar een bruidsjurk? Wij adviseren je graag. In onze blog vind je alvast meer informatie. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze winkel waar we je graag persoonlijk met raad en daad bijstaan.

maak een afspraak
Bruidsjurken vanaf maat 46
Terug naar overzicht

Waar moet je aan denken bij het kiezen van een trouwkaart?

Hoeraaa, jullie gaan trouwen. Dan wil je dat iedereen het weet, sterker nog je wilt het wel van de daken schreeuwen. Nou is dat misschien een beetje overdreven, maar een mooie trouwkaart is natuurlijk wel belangrijk. Maar hoe kies je dan een kaart? En moet je nog meer dingen laten drukken? Je leest het hier.

Bijzondere uitnodigingen voor bruiloft


Een bijzondere dag vraagt om een bijzondere kaart. Je kunt het zo gek niet bedenken, you name it en het bestaat. Van trouwkaarten in flessen (leuk als je aan het strand gaat trouwen), tot kaarten die gedrukt zijn op stof of perkament (romantisch voor een bohemian wedding). Wanneer je een beetje gaat zoeken, kom je de meest bijzondere dingen tegen. Super tof! Dat betekent dat je precies kunt kiezen wat bij jullie als aanstaand bruidspaar past. Het is net zoals bij het kiezen van een exlusieve trouwjurk. Zoveel mensen zoveel wensen.

Mooie exclusieve trouwkaarten


Maar eerlijk is eerlijk. De meest gebruikte vorm blijft toch wel een uitnodiging op papier. En daar zijn nog steeds heel veel mogelijkheden voor. Drukkerijen bieden vaak prachtige opties voor foliedruk of kaarten met linten. En ook grafisch ontwerpers kunnen je goed helpen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een kaart die helemaal speciaal voor jullie ontworpen wordt. Uniek toch? Misschien met een portrettekening van jullie samen. Of als jullie bruiloft een thema heeft, dan is een kaart in de kleur van het thema natuurlijk prachtig. En trouw je in de periode rondom Kerst dan mag een winterse sfeer op jullie trouwkaart natuurlijk niet ontbreken. Kortom, alle mogelijkheden om wat moois te kiezen.
 

Nog meer drukwerk voor de bruiloft


En wist je dat je nog meer kunt doen. Met alleen de uitnodigingskaart ben je er nog niet. Zo sturen steeds meer mensen tegenwoordig een 'safe the date' kaart voorafgaand aan de uitnodiging. Dan weet je zeker dat iedereen de datum alvast gaat vrijhouden.

En voor de dag zelf kun denken aan een gedrukt programma van de bruiloft, menukaarten, tafelschikkingskaartjes en na afloop bedankkaartjes. Het zijn gewoon die kleine leuke dingen die het allemaal extra feestelijk en officieel maken.