Blog

Bruidsjurken van (inter)nationale topmerken vanaf maat 46.

Op zoek naar een bruidsjurk? Wij adviseren je graag. In onze blog vind je alvast meer informatie. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze winkel waar we je graag persoonlijk met raad en daad bijstaan.

maak een afspraak
Bruidsjurken vanaf maat 46
Terug naar overzicht

Wat draag je als gast naar een bruiloft?

Hebben jullie binnenkort een bruiloft? Wat leuk! Maar wat draag je als gast naar een bruiloft? Je wil niet in spijkerbroek komen opdagen natuurlijk (dit gebeurt vaker dan je denkt), maar je wil ook niet té chique gekleed gaan. Het bruidspaar moet natuurlijk wel in het middelpunt van de belangstelling staan! Hoor je niet bij de bruidsmeisjes of bruidsjonkers en kun je wel wat tips gebruiken met betrekking tot de dresscode voor gasten op een bruiloft, lees dan snel verder! 

Dresscode voor de bruiloftsgasten 

Uiteindelijk moet je aantrekken waarin je jezelf het prettigste voelt, maar als het bruidspaar een dresscode voor de bruiloftsgasten heeft gedeeld, dan is het wel leuk om daar rekening mee te houden. Een dresscode kan bijvoorbeeld zijn: casual chic, tenue de ville (net ietsje formeler dan casual chic, maar zeker niet té chique), cocktail, summer chic. Het bruidspaar kan ook zeggen: trek iets paars aan. Of iets voor het strand (handig i.v.m. schoeisel). Dat is maar net wat het bruidspaar aangeeft. 

Wat draag je als gast naar een bruiloft zonder dresscode?

Hebben jullie geen dresscode ontvangen? Dan zit je eigenlijk altijd wel goed met een casual chic outfit. Deze outfit is chique genoeg voor een klassieke, traditionele bruiloft en daarnaast losjes genoeg wanneer de bruiloft niet zo traditioneel is. Op beide scenario’s ben je dan goed voorbereid. Met een casual chic outfit ben je nooit overdressed of underdressed. Het is altijd goed! Ook fijn: elke casual chic outfit kan je vaker dragen dan alleen naar een bruiloft. 

Trouwjurk kopen in onze bruidswinkel

Ga je zelf trouwen en zoek je nog een mooie trouwjurk met een maatje meer? In onze bruidsmodewinkel hebben wij een ruime collectie trouwjurken. Wij specialiseren ons in trouwjurken met grote maten. Het is bij ons mogelijk om de trouwjurk van je dromen in je eigen maat te passen. Zoek je een jurk in een grotere maat? Wij hebben trouwjurken vanaf maat 40. Kom gerust eens langs! Een deur verder vind je onze dochteronderneming, de Bruidsmode Outlet. Hier hebben wij kleinere maten jurken. De bruidegom of bruiloftsgast die een casual chic outfit zoekt kan slagen bij Topsuits, de herenafdeling van ons bruidsmodehuis. We verwelkomen jullie graag in Lommel! 

Chat openen