Blog

Bruidsjurken van (inter)nationale topmerken vanaf maat 46.

Op zoek naar een bruidsjurk? Wij adviseren je graag. In onze blog vind je alvast meer informatie. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze winkel waar we je graag persoonlijk met raad en daad bijstaan.

maak een afspraak
Bruidsjurken vanaf maat 46
Terug naar overzicht

Wat draagt de moeder van de bruid?

Kledingtips voor de bruidsmoeder

Natuurlijk trekt de bruidsmoeder ook een mooie jurk aan. Net zoals haar dochter staat ook zij in de schijnwerpers op de bruiloft. Ze zal vaak naast haar dochter staan te stralen en wordt waarschijnlijk ook vaak gefotografeerd. In onze bruidswinkel hebben we hele subtiele jurken die perfect zijn voor de bruidsmoeder. Uiteraard hebben we voor de bruid zelf ook geweldige, opvallende en stralende jurken in onze collectie plus size trouwjurken.

Grote maten trouwjurken nabij Antwerpen

Bij onze bruidsmodewinkel kun je terecht voor grote maten trouwjurken, maar bij ons dochterbedrijf de Bruidsmode Outlet vind je ook bruidsjurken in de maten 34 t/m 46. Jurken shoppen samen met je moeder, samen allebei een jurk uitzoeken - dat is al een groot deel van de voorpret van de bruiloft. Op de grote dag zelf verschijnen jullie als een geweldig duo die perfect op elkaar zijn afgestemd. Wat een prachtig plaatje!

Jurk voor moeder van de bruid

Een witte jurk mag dus voor de moeder van de bruid, maar vaak zitten er wel andere restricties aan. Zo mag de jurk niet té veel lijken op een bruidsjurk, dus niet te lang van lengte (ook zeker niet te kort, maar dat is voor andere redenen), niet te uitbundig of te veel ‘sass’. Diamantjes en steentjes mogen tot een minimum worden beperkt, want het is aan de bruid om te stralen op haar grote dag. Voor de bruidsmoeder geldt dus eigenlijk: wit jurk mag, zolang het maar netjes en chique is en niet de aandacht van de bruid zelf weghaalt. Dat klinkt misschien als een vage omschrijving, maar onze stylisten kunnen hier zeker bij helpen. Maak een afspraak en kom langs!