Blog

Bruidsjurken van (inter)nationale topmerken vanaf maat 46.

Op zoek naar een bruidsjurk? Wij adviseren je graag. In onze blog vind je alvast meer informatie. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze winkel waar we je graag persoonlijk met raad en daad bijstaan.

maak een afspraak
Bruidsjurken vanaf maat 46
Terug naar overzicht

Welke halslijn bij een plus size trouwjurk?

Verschillende halslijnen trouwjurken

Grofweg zijn er een aantal bekende en populaire halslijnen bij bruidsjurken:
  1. Hals of boothals
  2. Sweetheart (romantisch)
  3. Strapless (sexy)
  4. Off-shoulder
  5. V-hals of diepe v-hals
  6. Queen Anne
  7. Hooggesloten halslijn

Ronde hals of boothals bruidsjurk

De naam zegt het eigenlijk al: deze hals is rond en vrij breed. Bij een volle boezem staat deze hals erg mooi, zonder te veel te onthullen. Deze hals zie je wat minder vaak bij bruidsjurken, maar in onze collectie plus size trouwjurken hebben we een uitgebreid aanbod met jurken met dergelijke halslijnen. Kom ze bekijken en passen!

Sweetheart halslijn trouwkleed

Dit is één van de populairste halslijnen bij trouwjurken. Dit ontwerp ziet er heel romantisch uit omdat het een hartje vormt. De boezem wordt mooi benadrukt zonder bloot te zijn. Ook lijkt je nek optisch langer, waardoor het geheel erg smaakvol sexy is. In onze bruidsmodewinkel vind je honderden trouwjurken met grote maten met zo’n prachtige halslijn.

Strapless bruidsjurken

Strapless betekent geen schouderbandjes. Deze bruidsjurken laten je sleutelbeenderen goed zien en benadrukken je taille en de rok van de jurk. De strapless jurk kan gecombineerd worden met een sweetheart halslijn, een rechte halslijn of een golvende halslijn.

Off-shoulder trouwjurken

Deze jurken zijn super sexy en uitermate geschikt voor vrouwen met een peervormig figuur. Je sleutelbeenderen worden op een prachtige manier uitgelicht. Als je een strapless jurk niet spannend genoeg vindt, dan is dit een geweldige optie.

Trouwjurken met v-hals of diepe v-hals

Jurken met een v-hals zijn perfect voor vrouwen met een gemiddelde boezemmaat. Helaas zijn ze iets minder geschikt voor vrouwen met een kleinere boezem. De v-hals is de laatste jaren enorm populair, met name de diepe v-hals (plunge halslijn).

Queen Anne halslijn

Deze halslijn is nog niet zo bekend, maar is wel een blijvende klassieker. Deze jurk heeft vaak een hartvormige halslijn met kapmouwtjes en schouderbandjes. De Queen Anne sluit over de schouders (en niet in de hals). Dit maakt de jurk anders dan een halterjurk.

Bruidsjurken met hooggesloten halslijn

Ook hier spreekt de benaming voor zich. Deze jurken hebben een hooggesloten hals, waarmee je je armen en boezem accentueert. Bruiden met een lange hals zullen stralen in deze jurk. Je kunt kiezen voor gedeeltelijk doorschijnend stof of bijvoorbeeld kant, zodat je toch iets van je buste ziet op een subtiele manier.

Nog op zoek naar trouwjurken nabij Gent? Kom naar onze bruidsmodewinkel!

Chat openen