• 25 jaar ervaring
  • Dé bruidsmodewinkel voor grote maten in België
  • Topmerken van bekende ontwerpers

Gespecialiseerde bruidsmodewinkel voor maten boven 44

In ons nieuwe ruime pand van 500m2 kan u terecht voor een selectie van bruidsjurken van internationale topmerken vanaf maat 46. Als enige in België bieden wij een unieke collectie van de mooiste trouwjaponnen uit exclusieve merkcollecties voor een maat meer.

Model trouwkleding bruidsmodeland
Collectie exclusieve bruidsjurken

Unieke bruidswinkel in België

Heb jij ook weinig zin om tientallen bruidswinkels te bezoeken zonder de trouwjurk van jouw dromen te vinden? In tegenstelling tot andere winkels die vaak amper enkele jurken in grote maten in huis hebben, zijn wij exclusief toegespitst op bruidsjurken vanaf maat 46. Bij ons bent u er dus zeker van dat u uw jurk ook echt kan passen in uw maat.

Door onze jarenlange ervaring in de bruidsmodesector bieden wij jou zeer aantrekkelijke prijzen aan die je nergens anders kan krijgen voor unieke bruidsjurken van gerenommeerde designers uit heel Europa. Bij Bruidsmodeland betaal je voor nieuwe trouwjurken in een maatje meer tussen €400 tot €1800.

Persoonlijke styling bruidskleding

Met 25 jaar ervaring in het bruidsmodevak zijn wij hét adres om jou te adviseren in jouw zoektocht naar de geschikte bruidsjurk. Dankzij de hulp van onze professionele stylistes wordt het kiezen van uw trouwjurk bovendien een onvergetelijke beleving. Bij Bruidsmodeland hanteren wij steeds een persoonlijke en ontspannen aanpak zodat jij op je gemak je droomjurk uit kan kiezen. 

Wij zijn ervan overtuigd dat iedere bruid zich helemaal op het gemak moet voelen op haar speciale dag. Wij garanderen daarom dat we voor ieder figuur een geschikte jurk hebben in onze showroom van 500m2. Zo weet je zeker dat jij op je speciale dag een jurk draagt waarbij je lichaam mooi in de verf wordt gezet en jij jezelf goed voelt. 

Ook bijpassende bruidsaccessoires

Bij Bruidsmodeland vind je nu alles voor je trouwoutfit op één adres. Wij verkopen namelijk ook bijpassende sluiers, lingerie, sieraden en schoenen. Door ons uitgebreid aanbod aan bruidsaccessoires is het mogelijk bij ons in één keer je volledige outfit samen te stellen. Zo hoef je niet naar verschillende winkels en bespaar je een hoop tijd!

  • Bruidsaccessoires
  • Bruidsjurk bruidsmodeland
  • Winkeloverzicht Bruidsmodeland
  • Overzicht paskamers

“Diliara Chivikova ontvangt u met veel passie en gedrevenheid zodat u straalt op uw huwelijksdag, ongetwijfeld de mooiste dag van uw leven!”

Bruidstaart met koffie

Maak jouw afspraak nu

Bruidsmodeland is gelegen in Lommel, zeer makkelijk bereikbaar vanaf alle hoeken van België. Voor steden zoals Antwerpen, Brussel en Leuven zijn wij steeds binnen een uurtje rijden te bereiken. Vooral vanuit Neerpelt, Overpelt, Hamont-Achel en andere gemeenten in Noord-Limburg zijn we erg snel bereikbaar. Zo wordt het makkelijker dan ooit om snel een droomtrouwjurk te vinden. 

Kom bij ons langs en maak direct een afspraak zodat wij jou optimaal kunnen helpen met het uitzoeken van de trouwjurk van jouw dromen. Je geniet dan van onze persoonlijke begeleiding op maat zodat je op je gemak jouw droomjurk kan uitzoeken in onze showroom van 500m2.

Maak een afspraak