Grote maten bruidsjurken passen nabij Hasselt – Bruidsmodeland

25 jaar ervaring
Dé bruidsmodewinkel voor grote maten in België
Topmerken van bekende ontwerpers

Grote maten bruidsjurken passen nabij Hasselt – Bruidsmodeland
Curvy bruidjes, jullie zijn van harte welkom in Bruidsmodeland! Het ware walhalla voor de plus size bruid. Te vaak hebben we de worsteling gezien van de bruid met een maatje meer; zeer beperkte keuze in trouwjurken met grote maten of prijzen die de spuigaten uitliepen. Niet meer! Bruidsmodeland is er voor alle plus size bruiden die willen stralen op hun bruiloft zonder dat het een fortuin kost. Kom snel naar onze showroom om jouw droomjurk te passen!

Op je gemak trouwjurken passen

In onze showroom zul je niet langer het gevoel ervaren aan de zijlijn te staan. Ook hoef je niet eindeloos door de rekken te speuren in de hoop dat ergens helemaal achteraan een grotere maat trouwjurk vindt. Bij Bruidsmodeland vinden we elk vrouwenlichaam prachtig en zijn we van mening dat óók de curvy bride het verdient om er op haar best uit te zien. Onze stylisten zorgen dan ook voor een warm welkom en doen hun uiterste best om jou een onvergetelijke dag te bezorgen. We begeleiden je van A tot Z en zorgen dat je met jouw droomjurk naar huis gaat.

Exclusieve trouwjurken
Alle maten beschikbaar
Advies van ervaren stylisten
Meer dan 25 jaar ervaring
Grootste plussize showroom in de Benelux

Plus size bruidsjurken in alle stijlen
De volslanke bruid heeft in onze showroom van 500 m2 de keuze uit een breed scala van bruidsjurken met grote maten. Onze collectie bestaat momenteel uit meer dan 300 jurken van bekende designers uit Europa en het aanbod wordt elke week aangevuld. Elke wensbare stijl hebben wij in huis. We zijn gespecialiseerd in de boho plus size bruidsjurk. Tevens hebben we een eigen atelier, zodat je jouw droomjurk geheel naar wens kunt laten aanpassen. Neem een kijkje bij ons blog over trouwjurken of kom gezellig naar de showroom waar we tijd noch moeite sparen om de perfecte jurk voor je te vinden.
Alles voor je complete trouwoutfit
Het voorbereiden van de bruiloft is leuk, maar ook intens. Soms zou je willen dat je alles in één dag kunt regelen… Bij ons kan dat! Bruidsmodeland bevindt zich op nog geen uurtje van Hasselt en heeft alles in huis voor jouw volledige trouwoutfit. Niet alleen heb je ruime keuze in bruidsjurken met grote maten, ook vind je hier jouw trouwschoenen, bruidsaccessoires, sluiers, sieraden, noem maar op. Onze stylisten helpen je graag met het stylen van je outfit, uiteraard binnen je budget en je eigen wensen. 

Maak een pasafspraak bij Bruidsmodeland
Kijk je er ook naar uit om een dag volledig in de watten gelegd te worden door vakkundige stylisten die het plus size lichaam waarderen en tot in de puntjes kennen? Die precies weten welke bruidsjurk perfect bij je staat, maar ook nog eens rekening houden met je budget? Maak dan een pasafspraak en kom gezellig met je vriendinnen en moeder naar de showroom. We helpen je graag jouw droomjurk te vinden.
Tip: neem je verloofde ook mee! In een apart segment van de winkel hebben we ook een zeer ruim en betaalbaar aanbod voor de bruidegom.

Contacteer ons

Maak een afspraak