Blog

Bruidsjurken van (inter)nationale topmerken vanaf maat 46.

Op zoek naar een bruidsjurk? Wij adviseren je graag. In onze blog vind je alvast meer informatie. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze winkel waar we je graag persoonlijk met raad en daad bijstaan.

maak een afspraak
Bruidsjurken vanaf maat 46
Terug naar overzicht

5x Originele huwelijkscadeaus

5x Originele huwelijkscadeaus 

Als het bruidspaar een envelopje vraagt dan kom je er makkelijk mee weg. Maar soms wil een bruidspaar verrast worden of wil je zelf gewoon graag met een bijzonder cadeau aankomen. Een origineel huwelijkscadeau kan nog wel eens een uitdaging zijn, dus we helpen je een handje. Hier een lijst met 5 originele cadeaus om te geven aan het kersverse bruidspaar.

Persoonlijke drank glazen

Als het bruidspaar wel houdt van een drankje: wat is er dan leuker dan een cadeau om mee te proosten. Je kunt kiezen voor een mooie set kristalglazen waar ze nog jaren plezier van hebben. Wil je het nog persoonlijker maken dan kun je ook een champagneglazen set laten graveren met de namen of trouwdatum bijvoorbeeld. Een goede fles bubbels erbij en het is helemaal af.

Gepersonaliseerde badjas

Een nuttig, persoonlijk en comfortabel cadeau. Geef het bruidspaar een mooie set badjassen met hun namen erop. Een cadeau dat meteen gebruikt kan worden aan het eerste ontbijt als getrouwd stel.

Kunst voor thuis

Kunst is heel persoonlijk dus hierbij moet je wel zeker weten dat je de smaak kent van het bruidspaar. Een mooie oplossing hiervoor is een stuk persoonlijke kunst laten maken. Een poster met de coördinaten van de eerste date of van de sterren op de dag van het aanzoek.

Koffers voor de huwelijksreis

Nadat het bruidspaar in het huwelijksbootje is gestapt is de kans vrij groot dat ze snel daarna het vliegtuig instappen. Schenk het bruidspaar een koffer van goede kwaliteit waar ze nog jaren plezier van hebben. Niet iets wat je snel voor jezelf koopt dus des te fijner als je dit als cadeau krijgt.

Luxe keukenapparatuur

Vroeger was het heel normaal dat je de hele uitzet bij elkaar spaarde op een bruiloft. Tegenwoordig is het misschien iets minder in trek maar waarom eigenlijk. Verblijdt het bruidspaar met een goed koffiezetapparaat, een chique keukenmachine of die wijnkoelkast waar ze het al jaren over hebben. Zeker als je als groep naar het bruidsfeest komt is het mooi om samen zo een echt waardevol cadeau te kunnen geven.


Het feest kan beginnen

Ben jij helemaal klaar voor de grote dag en begint het bij jou ook te kriebelen om te gaan trouwen? Als je plannen hebt voor je eigen bruiloft kom dan zeker snel eens langs in onze prachtige bruidswinkel in Gent. We hebben hier een ruime collectie plus size trouwjurken van diverse designer merken. We zijn heel benieuwd welke droomjurk jij uit gaat kiezen tussen al ons aanbod in trouwjurken in grote maten